פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים אני לא יודע אם זה טוב או רע עדיין לא הספקתי להחליט בתחילת השבוע הקודם היה לי זימון בסופו - קיבלתי הודעה - שהתקבלתי הבעיה הייתי אמור להתגייס רק בנובמבר מסתבר שאני עוד שבוע על מדים (יום ראשון) בכל מקרה - התקבלתי לעתודה אומנם זה בא קצת בהפתעה (אז אין טיול לחו"ל, אין רשיון ל500 סמ"ק, לא נהנה מהמחשב החדש, לא נסיים פרוייקט מודינג בקרוב) בכל מקרה - כל סופשבוע (בזמן הלימודים) אני בבית ואף בבסיס תהיה לי גישה לNET, אז אני אנסה לשמור על קשר כמה שיותר ובבקשה אל תכעסו אם אני אגיב לת'ראדים של לפני שבוע אני לא מעכל את זה שעוד שבוע אני על מדים, ובטח לא המשפחה שלי..
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים להתראות ובהצלחה! מה אתה מתכוון בעתודה? עתודה לומדים באוניברסיטה ולא בבסיס, נראה לי שחסרים כאן קצת פרטים נ.ב גנב כותרות
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים אני לא יודע אם זה טוב או רע עדיין לא הספקתי להחליט בתחילת השבוע הקודם היה לי זימון בסופו - קיבלתי הודעה - שהתקבלתי הבעיה הייתי אמור להתגייס רק בנובמבר מסתבר שאני עוד שבוע על מדים (יום ראשון) בכל מקרה - התקבלתי לעתודה אומנם זה בא קצת בהפתעה (אז אין טיול לחו"ל, אין רשיון ל500 סמ"ק, לא נהנה מהמחשב החדש, לא נסיים פרוייקט מודינג בקרוב) בכל מקרה - כל סופשבוע (בזמן הלימודים) אני בבית ואף בבסיס תהיה לי גישה לNET, אז אני אנסה לשמור על קשר כמה שיותר ובבקשה אל תכעסו אם אני אגיב לת'ראדים של לפני שבוע אני לא מעכל את זה שעוד שבוע אני על מדים, ובטח לא המשפחה שלי.. *אני עורך את מה שכתבתי* ביי ,
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר עומרי - זה היה בכוונה מהרגע הראשון שבאתי לפה - החתימה שלך שבתה אותי לכן הייתי חייב (ד"א אתה רואה שיש II..) בכל אופן זה המסלול זה נקרא פרוייקט אופקים- אני המחזור הרביעי - לומד במכללת חיל החימוש לומד שנה וחצי (מוציא תואר הנדסאי) שירות סדיר שרות קבע של שנה וחצי או שנתיים (תלוי במגמה) אם המון אופציות להמשך לימודים (תואר מהנדס ) וכו' וכו' בין השאר יש גם תכנון לצאת לקורס קצינים ונראה מה יהיה.. בכל מקרה- יש פה מישהו שמשרת בצריפין?
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר יש לי 2 אופציות1.אלקטרוניקה2. מכטרוניקהבינתיים אני נעול על האפשרות השנייה (יותר מעניין\מאתגר), וגם חצי שנה פחות..בכל מקרה- יש פה אולי מישהו שיהיה באזור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.