עבור לתוכן

בעיה עם מסך ה BOOT של ווינדוס XP

Featured Replies

פורסם

שלום.

משום מה נעלם לי המסך הזה. לא רואים כלום כאשר המחשב עולה, והדבר הראשון שכן רואים זה המסך של ה LOGIN לביחרת המשתמשים ! ניסיתי גם להחליף את סכימת ה BOOT (קובץ אחר) אולם הבעיה עדיין קיימת ! האם למישהו יש מושג לאן זה נעלם ?

פורסם

לך לאתר :

www.themexp.org

תלך לקטגורית הבוטים ותוריד משם איזה שהוא בוט תשמור אותו בכונן סי

אחר כך תפעיל תמחשב מחדש ותכנס למצב בטוח, ואז תקח תקובץ בוט שהורדת ותעתיק לספיריה סיסטם32

ואז ישר תפעיל מחדש תמחשב...

פורסם
  • מחבר

לך לאתר :

www.themexp.org

תלך לקטגורית הבוטים ותוריד משם איזה שהוא בוט תשמור אותו בכונן סי

אחר כך תפעיל תמחשב מחדש ותכנס למצב בטוח, ואז תקח תקובץ בוט שהורדת ותעתיק לספיריה סיסטם32

ואז ישר תפעיל מחדש תמחשב...

תודה - אבל זה לא זה. ניסיתי כבר.

בכל אופן - פתרתי את הבעיה . משום מה, אחת התוכנות הכניסה לי ל BOOT.INI את האפשרות של /noguiboot דבר שמנע ממני לראות את ה GUI בזמן ה BOOT :)

הורדתי את הסוויטש, והכל עובד !

פורסם

אחת התוכנות הכניסה לי ל BOOT.INI את האפשרות של /noguiboot דבר שמנע ממני לראות את ה GUI בזמן ה BOOT :)

אני מוכן להתערב שלתוכנה הזאת קוראים msconfig ;) (שאתה בטח משתמש בה) ואני מוכן להתערב גם שהיא לא עשתה את זה לבד אלא כנראה לחצת בטעות על הלחצן הזה בתוכנה ועשית אישור כשעשית שינויים אחרים בתוכנה. ;)

מה אתה אומר ? :smoke2:

:bash:

פורסם
  • מחבר

אחת התוכנות הכניסה לי ל BOOT.INI את האפשרות של /noguiboot דבר שמנע ממני לראות את ה GUI בזמן ה BOOT :)

אני מוכן להתערב שלתוכנה הזאת קוראים msconfig ;) (שאתה בטח משתמש בה) ואני מוכן להתערב גם שהיא לא עשתה את זה לבד אלא כנראה לחצת בטעות על הלחצן הזה בתוכנה ועשית אישור כשעשית שינויים אחרים בתוכנה. ;)

מה אתה אומר ? :smoke2:

אני מוכן להתערב שאתה די מרוצה מעצמך, ובטח קם כל בוקר מהמיטה , מסתכל במראה, וטופח לעצמך על השכם - אוי כמה שאתה מוצלח.

לא. אני לא מתעסק עם MSCONFIG. אני מאלה שעושים את השינויים ידנית ללא צורך בתוכנות עזר כמו MSCONFIG. אני גם לא מאלה שלוחצים "בטעות" על כפתורים (אני מניח שאת הרעיון הזה הבאת מתוך נסיונך העצום ב"טעויות" כאלה...). אני דוקא חשבתי יותר לכוון של תוכנה לפיתוח דרייברים שהותקנה בשעתו, ועשתה את זה כחלק מהקופניגורציה. עכשיו שהתוכנה הוסרה, היא לא הסירה גם את זה, ולכן נאלצתי לשנות זאת ידנית. שוב.

אני מציע שלא תקפוץ למסקנות ותניח שכולם אימבצילים ואתה יודע הכל. לטובתך, שנה את דרך המחשבה שלך, ובפעם הבאה, נסה לפנות בתשובתך ללא התנשאות .סתם טיפ לחיים ארוכים.

פורסם

קודם כל לא נישאתי להתנשא ואם נשמעתי כזה אז אני מתנצל ! :s05:

זאת גם הסיבה שהשתמתי בסמילים כדי להבהיר שהכל ברוח טובה, חבל שלא ירדת לסוף דעתי. :s07:

דבר שני אני אישית לא נתקלתי בבעיה הזאת ואני לא אומר את זה מנסיוני האישי.

אני שיערתי כי זה די הגיוני שהפעלה של msconfig תגרום לבעיה מהסוג הזה, זה מה שנקרא טעות קטנה שלא שמים לב אליה וגם גדולים יכולים ליפול בה.

בנוסף לזה לקחתי לתשומת לבי את ההערה שלך, אני יודע שזה קשה לבטא מה שאתה חושב או רוצה להגיד בצורת מלל על דפי האינטרנט ואני נתקל בזה לעיתים, הסמילים שמשתמשים בהם לפעמים אמורים לעזור בנושא. מה לעשות, המדיה הזאת של תקשורת נחשבת לבעיתית.

רק עוד העברה קטנה לסיום.

קח גם אתה טיפ קטן בעתיד, כשאתה מפרסם הודעה עם בעיה מסוימת ומבקש עזרה גם אם לא הצליחו לעזור לך ופתרת את הבעיה לבד תשתדל לספר לכולם איך פתרת את הבעיה זה יכול לחסוך מאנשים אחרים בעתיד להתקל באותה בעיה, זאת בעצם הסיבה שהגבתי למה שכתבת, רציתי בסך הכל להציג בצורה פשוטה יותר את הפתרון לבעיה בצורה קצת משעשעת שכנראה לא אהבת. שוב סליחה ויום טוב.

:beerchug:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים