עבור לתוכן

איך נפלו גיבורים.. חברת RIO תסגר בתקופה הקרובה...

Featured Replies

פורסם

בתקופה הקרובה חברת RIO תפסיק להתקיים, ולא תייצר יותר נגני מוזיקה חדשים.. זאת לפי החלטת חברת האם שלה לפרק אותה, מחוסר רווחיות :(

RIO היתה אחת מיצרניות הנגנים (FLASH) הראשונה, ולאורך השנים חידשה ע"י המצאות כמו ה RIO KARMA (אחד מהמגנים הכי משוכללים עד היום), וה RIO CARBON (אחד מהנגני MP3 הקטנים הראשונים בשוק, ועד היום נגן טוב), וגם היה לה ליין די איכותי של נגני FLASH ספורטיבים......

חברת האם תמשיך לתמוך בבעיות שיש עם המכשירים הקיימים, ומכרה את כל הטכנלוגיה של הנגנים לחברת SIGMATEL שמייצרת את מרבית ה DSP שיש בנגני ה MP3 כיום...

כולם ציפו להמשך של ה RIO KRAMA שאמור לשלב את היתרונות שלו עם הממשק של ה RIO CARBON, אך כנראה שזה לא יצא לפועל כבר...

http://news.com.com/The+day+Rios+music+died/2100-1047_3-5843561.html?tag=nefd.top

R.I.P. RIO

פורסם

חבל... אבל נראה לי שהצגת את החברה כמעצמת נגנים למרות שהיא לא...

הקארמה היה גדול בגודלו בעיקר בשל רוחבו... וחוסר השלט במקרה הזה הוא חיסרון רציני...

בכל מקרה באמת חבל שזה קורה... אפשר להגיד שזה מכה לשוק הנגנים...

פורסם

RIO היתה אחת מיצרניות הנגנים (FLASH) הראשונה

היא לא הייתה אחת מהראשונות

היא זאת שהוציאה את נגן הפלאש הראשון

חבל שחברה כזאת הולכת להיסגר

פורסם

ריו לא הוציאה את הנגן הראשון. יש טעות נפוצה לחשוב שהנגן הראשון היה ה-Rio PMP300, אבל האמת היא שהנגן הראשון דווקא היה ה MPMan F10 של חברה קוראנית אלמונית בשם Saehan. חושבים שריו היו הראשונים בגלל ש RIAA (ההתאחדות האמריקאית של יצרני התקליטים) תבעו אותם על זה שההמצאה שלהם מעודדת הפצה בלתי חוקית של מוזיקה. הסיבה ש RIAA נטפלו דווקא לריו הייתה שזו חברה אמריקאית שהרבה יותר קל לכפות עליה מאבק משפטי מאשר על חברה קוראנית.

פורסם

תמיד חשבתי שאלה היו ריו...

מסתבר שלא

פורסם
  • מחבר

לא הצגתי אותם כמעצמה (וזהו הסיבה שהם גם נסגרו בסוף, הם לא סיפקו את הסחורה), אבל מה שכן ה RIO KARMA היה נגן משוכלל ביותר, הוא בהחלט לא היה מתאים לכולם, והוא לא חף מבעיות, אבל הרבה מהטכנולוגיות שהיו לו, עד היום לא ניתן למצוא בנגנים אחרים, אפילו בחדשים...

פורסם

אבל הרבה מהטכנולוגיות שהיו לו, עד היום לא ניתן למצוא בנגנים אחרים, אפילו בחדשים...

כמו לדוגמה?

פורסם
  • מחבר

REAL GAPLESS PLAYING, תמיכה בכל הפורמטים, כולל OGG ו FLAC, אפשרות של RIO DJ ממש משוכללות לניגון שירים רנדומלית, אפשרות לעבוד כדיסק נייד ברשת (דרך חיבור ETHERNET)

פורסם
  • מחבר

הייתי מגיב על ה ROCKBOX הזה, אבל אני מעדיף שלא... (וחוץ מזה, אני מדבר על דברים רשמיים של חברות)

פורסם

14 בנובמבר.

:screwy:

לי300 יהיה רוקבוקס ב14 בנובמבר?

אתה בטוח?

פורסם

???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים