פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים שרוט לגמרי הבן אדם שעשה את זה...שמע בתאוריה אפשר להפעיל הכל עם תפוחי אדמה ככה, כל עוד יש לך מספיק תפוחי אדמה....
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים וכל עוד אתה מספיק להחליף אותם מהר מספיק ... השאלה האמיתית היא אם ניתן לייצר עם תפוחי אדמה מתח AC , על ידי סיבוב התפוח האדמה 180 מעלות , ובערך כ~60 פעם בשנייה .
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים פשש מעניין מאוד.לפי מה שהבנתי השרת יכול לפעול תקופה ארוכה מאוד בלי שיחליפו לו תפוחי אדמה... (חחח נשמע מצחיק)
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים תחשוב.. אם מעבדאז למה שלא תוכל להפעיל שעון עם כמות מסויימת של תפוחי אדמה....נראה לי שיש את אותו הרעיון עם לימון או משהו דומה... תקנו אותי אם אני טועה :s05:
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מוכרים משחקי בניה של שעון תפוחי אדמה לילדים....דווקא ניראה מגניב..וכן התאוריה נכונה...זה יכול להחזיק לך נורהאומנם לא להרבה אבל להחזיק כן...
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים תראו כמה זמן היה אפשר להפעיל את השרת עם אותו מישקל של תפוחי אדמה רק במקום תפוחי אדמה יחליפו בפלוטוניום מעושר?
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים בהנחה שיש לך כור אטומי בבית שרץ על פלוטוניום (אתה מתבלבל עם אורניום מועשר), אז מקילו למשל של פלוטוניוםאתה תצליח להחזיק שרת להרבה יותר זמן מאשר מכמה תפוחי אדמהאבל מצד שני, אתה צריך את כל הציוד על מנת להריץ כור גרעיני בבית (שהרי פלוטוניום לא פולט אנרגיה סתם, רק תוך כדי ביקוע או התכה גרעינית [כלומר שהאטומים שלו מתפרקים, מה שאומר שאתה גובר על הכוח הגרעיני החזק/חלש {לא זוכר איזה}, ואז משתחררת המון אנרגיה])כלומר אפשר להחזיק ככה המון זמן, אבל צריך הרבה ציוד וכסף (ותזכור שפלוטוניום זה חומר אסור לרכישה,קנייה, ואחזקה בלי אישורים מהממשלה)
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים אפשר לחלום, בחלומות.לא פה :]ניזכרתי , מזמן ראיתי פרק של גושלים בזמן שהם מפעילם את השער הבן מימדי בעזרת חבית מלאה בתפוחי אדמה שמפיקים חשמל,חשבתי שזה סתם המצאה שלהם ושתפוח אדמה לא באמת יכול להפיק זרם חשמלי..
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מישהו יכול להביא לי שרטוט איך אני מפעיל שעון בעזרת תפוחי אדמה? ומה הכמות שאני ייצתרך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.