עבור לתוכן

בעייה קטנה ב-XP... במסך הלוגין...

Featured Replies

פורסם

היום משום מה כשהפעלתי את הוינדוס XP שלי, כשהגעתי למסך הלוגין בו ישנן שתי אפשרויות בחירה למשתמשים, כאשר לחצתי על המשתמש שלי האייקון נהייה חזק יותר אבל כלום לא קרה... גם לאחר מספר שניות נראה כאילו כלום לא קורה, רק לאחר לחיצת ctrl+alt+del וחזרה למסך הכל עבד כרגיל, מה זה לכל הרוחות ?

פורסם

תפרמט, תתקין Win2k Sp 3 וערב טוב שיהיה.

פורסם
  • מחבר

אממ, ממש פתרון:) מישהו יכול לנסות קצת יותר, זו בעייה קטנה ואני רוצה פתרון...

פורסם

גם לי היה את זה אני פשוט התקנתי את הווינדוס שוב.... זה נובע מהתקנה לא תקינ ה אני לא יודע איך אפשר לפתור את זה

פורסם
  • מחבר

עד אתמול זה היה בסדר, וכלום לא השתנה !!!

פורסם

XP - אני עושה מה שבא לי. :lol:

אני כבר נדרתי את הנדר, אני לא נוגע במערכת הזאת עד SP 5.

:lol:

פורסם

יש עוד משתמשים במחשב? עם לא אז תעיף את כולם ואז תעשה רק אחד שיעלה אוטומטי!

פורסם
  • מחבר

ואז עוד בטעות זה לא יעלה בכלל, כי הוא יתקע בלי שום אפשרות אחרת... :(

פורסם

יכול להיות שזה קשור לזה שבחלונות 2000 הייתי צריך לעשות Ctl+Alt+Del בשביל הלוגין, וכנראה מיקרוסופט עשתה הכל בXP כדי להסתיר את זה, ולפעמים זה מרים את הראשו שלו. בכל מקרה, אני במחלונות XP לא נוגעה - יש יותר מדי בעיות עם מערכת ההפעלה הזאתי.

פורסם

יכול להיות שזה קשור לזה שבחלונות 2000 הייתי צריך לעשות Ctl+Alt+Del בשביל הלוגין, וכנראה מיקרוסופט עשתה הכל בXP כדי להסתיר את זה, ולפעמים זה מרים את הראשו שלו. בכל מקרה, אני במחלונות XP לא נוגעה - יש יותר מדי בעיות עם מערכת ההפעלה הזאתי.

יש בעיות, אבל רוב הבעיות נובעות מחוסר ידע של משתמשים ותחזוקה לא נכונה של המחשב.

יש לי את המערכת כבר הרבה מאוד זמן, ושום תקלה לא קרתה לי(מעולם לא פירמטתי אחרי שהתקנתי אותה..).

פורסם

יש לי את המערכת כבר הרבה מאוד זמן, ושום תקלה לא קרתה לי(מעולם לא פירמטתי אחרי שהתקנתי אותה..).

הרשה לי לחלוק על דעתך...

לתחזק חלונות 2000 מסובך יותר למשתמש הפשוט. כל הקטע של מערכת ההפעלה החדשה הוא לאפשר למשתמש לעבוד בסביבה ידידותית ויציבה (NT).

ולא מדובר בחוסר ידע של המשתמש אלא מדובר בבעיות תאימות מוכחות - בעיות תאימות עם חומרה, בעיות תאימות עם תוכנה, מיקס בין השניים (ד.א Counter Strike) וכן הלאה... מיקרוסופט צריכים להתעשת ולהשקיע בה מעט יותר, זה לא כ"כ מסובך.

פורסם

הרשה לי לחלוק על דעתך...

לתחזק חלונות 2000 מסובך יותר למשתמש הפשוט. כל הקטע של מערכת ההפעלה החדשה הוא לאפשר למשתמש לעבוד בסביבה ידידותית ויציבה (NT).

ולא מדובר בחוסר ידע של המשתמש אלא מדובר בבעיות תאימות מוכחות - בעיות תאימות עם חומרה, בעיות תאימות עם תוכנה, מיקס בין השניים (ד.א Counter Strike) וכן הלאה... מיקרוסופט צריכים להתעשת ולהשקיע בה מעט יותר, זה לא כ"כ מסובך.

עד כמה ש-XP ידידותית למשתמש, עדיין צריך את הידע המינימלי ואת התוכנות המתאימות כדי לתחזק אותה נכון.

נ.ב

אגב, ממש לא השוויתי אותה ל-WIN2000, אלו שתי מערכות שונות לגמרי(LOL, למרות שהן מבוססות על אותה ליבה...).

פורסם

אין לך מושג עד כמה הן דומות...

אבל, לא נתווכח, על טעם ועל ריח. :)

פורסם

win xp היא ההמשך המוצלח (מבחינתי לפחות) לwin 2k.

אני גאה להגיד שאני עוד לפני כולם, בעקבות עצות ששמעתי מאנשים מבינים בתחום, השתמשתי בwin 2k.

בתור אחד שעבר את שתי המערכות אני יכול להגיד לכם שוינדאוס 2000 לא היתה כל כך ידידותית למשתמש הרגיל (אבל היתה מערכת טובה יותר מאלו שעבדו עם fat32 וההוכחה לכך היא העובדה שמיקרוסופט הולכים על הכיוון הזה של מערכות הפעלה).

בxp לעומת זאת פשטו מאד את הדברים וגם נתנו לה מראה יפה יותר.

עוד לא היתה לי בעיה אחת של חומרה או תוכנה בxp, להיפך הxp יותר יציב מן ה2000 לפי דעתי ואני נתקל בו בפחות בעיות מאשר הייתי נתקל ב2000.

חברים תודו בזה כמה שכולם שונאים את מיקרוסופט לא כל הדברים שהם עושים הם רעים ולא צריך להשמיץ אותם כל החיים.

ולגבי הבעיה שלך kom אם השתמשת באיזו תוכנה לשיפור המראה ששינתה את מסך הlog on יכול להיות ששם טמונה הבעיה.

במקרה כזה אני לא בטוח שהסרת התוכנה תועיל ויכול להיות שתצטרך להתקין את המערכת מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים