פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים זה שתי להקות שונות ל-ג-מ-ר-יתן עוד קצת כיוון, איזה עוד להקות אתה אוהב,בסגנון מגהדת' יש לך את כל הלהקות ת'ראש: מטאליקה, סלייר, טסטאמנט, אנתרקס, דת' אנג'ל, נוורמור, קריאטור, נזום ועוד הרבה.בסגנון רמשטיין אני לא מכיר הרבה, אולי פיר פקטורי דומים,תן עוד להקות שאתה אוהב אחי...
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים אני לא יודע עד כמה תאהב אותם אבל נסה את judas priest - painkilleד"א, נאזום נאצים!!!
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים כבר יש לי סלט בראש, מיום ליום ממציאים שמות יותר דפוקים ללהקות שחבל"ז. הבנתי שבורזום זה הרכב (בן דוד שלי היה מקשיב להם) וזה הסולן שישב בכלא כי שרף כנסיה...
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים לאהוא יושב בכלא כי הוא רצח את יורונימוס, שהיה הגיטריסט בלהקה שבא שניהם היו באותה תקופה, MAYHEM
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מטאליקה...יש את Master of Puppets - אלבום מעולה, Load ו-Reload - אלבומים שונים לחלוטין אבל איכותיים. יש את S&M שזה אלבום עם שירים של מטאליקה בליווי תיזמורת סימפונית. וכמובן יש את Ride the Lightning...אה, ויש את St. Anger, האלבום האחרון שלהם..ואם אתה רוצה המלצות על שירים ספציפיים: One, Master of Puppets, Sanitarium, Unforgiven, Unforgiven II, Nothing else Matters, Enter Sandman, Fuel, Saint Anger, King Nothing.המודגשים - שירים שכדאי לשמוע גם את גירסת ה-S&M שלהם.
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ואיפה בדיוק השירים הטובים?Blackened, harvester of Sarrow, The four horseman, seek and destroy, Dyers eveותעשה לי טובהLoad & reloadזה אלבומים גרועים ברמותתת
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים לא הוא יושב בכלא כי הוא רצח את יורונימוס, שהיה הגיטריסט בלהקה שבא שניהם היו באותה תקופה, MAYHEM פאק אז התבלבלתי בלהקה, אני יודעת שאיזה אחד כזה מאיזו להקה ישב על שריפת כנסיה.
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים יש מצב שאחד מסטיריקון, או גורגורות', אני יודע על מה את מדברתאבל הרבה מהם עשו את זה פעם ולא מתפסו, ויש גם אחד מדייסקשן שרצח הומו.סתם חארות שלא יודעים לעשות מוזיקה בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.