פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים אז רואה אחיאין אימיול מהיראני השתמשתי באימיול במשך 3 שנים והיה לי LOW ID והורדתי פול דבריםרק לא מזמן הצלחתי לפתוח פורטיםהכי מהיר שהיה לי עם כל מיני אימיולים היה 70 ואני עם אינטרנט 2 מגהעברתי לביטורנט - דברים חדשים לא זזים לי מה140-180
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר יש המלצה לאיזה מוד לאימויל אני השתמשתי באוסמה מוד ובאמת המהירות עלתה לא יותר מידי 90KBבממוצע
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר : כן אותם אני מכיר אני מחפש את המודים נו איך להגיד כמו אוסמה וקטמין שאני מחפש אותה עד היום כן גם בגוגל ובאימיול מודים כאלו והכי חשוב אתרי ביטורנט פרטיים <סליחה שאני מציק> :-*
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים אז רואה אחיאין אימיול מהיראני השתמשתי באימיול במשך 3 שנים והיה לי LOW ID והורדתי פול דבריםרק לא מזמן הצלחתי לפתוח פורטיםהכי מהיר שהיה לי עם כל מיני אימיולים היה 70 ואני עם אינטרנט 2 מגהעברתי לביטורנט - דברים חדשים לא זזים לי מה140-180אימיול זמבור זה הכי טוב שיש היום...מי שרוצה את כתובת האתר לפנות אליי לפרטי.והנה עוד סקרינשוט נחמד מהמחשב השני בבית...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים אתה זוכר אם זה הוריד לך ככה לאורך זמן ממושך אחי או רק לשנייה ותגיד תאמתהרבה זמן...
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר היייייייייייייייי בדקתי את המצב בסופר טורנט ומה גיליתי 15 הזמנות מישהו מעונין שיפנה אלי פה נסגור על זה וכבר אמרתי שאם מישהו רוצה את אחד החשבונות שלי מטורנט ליץ הוא מוזמן לקבל < כלומר 50/50> חשבון במצב מעולה שימו לב שהאתר נסגר אין נכנס אין יוצא
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים alon_din112@walla.co.il את המשתמש לטורנט ליץ' שלך והזמנה לסופר טורנט אם אשפר אחי בקשה
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מישהו יודע למה כאשר אני מנסה להוריד קובץ בתוכנת Azureus מתקבלת ההודעה הבאה:"Port 6881 is blacklist" ?
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים אימיול זמבור זה הכי טוב שיש היום...מי שרוצה את כתובת האתר לפנות אליי לפרטי.והנה עוד סקרינשוט נחמד מהמחשב השני בבית...מאיפה המוד למחשב? אני גם רוצה שולחן עבודה וTASK BAR כאלו. אפשר לינק?
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מישהו יודע למה כאשר אני מנסה להוריד קובץ בתוכנת Azureus מתקבלת ההודעה הבאה:"Port 6881 is blacklist" ?שנה את הפורט שאתה מתשמש בו אחי
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר רק כשאתה פותח את הפורט החדש אל תשכח להגדיר בחומת האש של תיגע בפורט הנבער כלומר תעבורה נקיה UDP נקי נ.ב יש לי עדין הזמנות לסופר טורנט 6 אחרונות אם מישהו מעונין לרצינים בלבד ובעלי 5 מגה בלבד!!!!! אפלוד חובה אחרת לא תשרדו
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים סופרטורנטס סתם אתר, אין בכלל מצב להגיע שם ל-200 קיי עם משהו, שלא לדבר על 600גג אולי 100 וזה רק לסרטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.