עבור לתוכן

מאיפה אתם מעדפים להוריד?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא זין מהירות אני חושב שזה באמת זין זה מה שנקבל לפני שתקום חברה שתיתן ולא תסחט תבלום תעצור תמנע תגנוב תעלים תגביל תשתף פעולה תיהיה חלק מהמונופול של בזק :pissed: ותזיין את הלקוחות לא תרצה להתנתק מהם וכו אתם רק יכולים להמשיך אותי פה ולהוציא את ה :pissed: על ה :screwy: חברות ה >:(

• תגובות 196
  • צפיות 17.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ה 300 שאמרתי זה דוגמה...

פורסם
  • מחבר

הלוווווווווווווווווווווואיייייייייייייייייייייייייייייי :) :) :) :) והיה דבר כזה בארצנו הקטנה ויותר מזאת מהירות הורדה כמו בחו"ל 10 מגה דופלקס 8) אני יודע שזה מוזם אבל בכל זאת :-\

פורסם

אההה... מהירכיים, אולי קצת מהתוסיק. סתם סתם. חחח... אין לי העדפה מיוחדת, יש לי Limewire והוא לא עושה בעיות.

דווקא לי הוא תוקע את המחשב איזו גרסה יש לך?

הוא גם לא מוריד מהר בכלל!

פורסם
  • מחבר

לא משתמש בו אני רק עם הצפרדע ולדברים יותר נדירים עם החמור בתוספת התוספת של אוסמה אההה יצא לי חרוז :-*

פורסם
  • מחבר

נו בסדר הייתי רוצה :s05:

פורסם
  • מחבר

מישהו עוד זוכר אתר תקופת הוורז אוווו המהירות :s07:

פורסם

אתה נהנה לדבר עם עצמך אה?יש כפתור עריכה.

פורסם

DC ++ הגירסה הרגילה

Bigdick אני מסכים איתך בכל מילה .

פורסם
  • מחבר

dc++ לא תמיד אפשר להשיג מה שרוצים במיוחד דברים " היסטוריה" אומנם מהירה :-\ וליפעמים יש זיופים של מה שרוצים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני מתשדל להוריד רק מאזורוס. מה שאפשר אני מוריד משם. מורידה לי מהירות של 50+- הורדות מאתרים "פתוחים" והורדות שיצאו הרגע\פרקים של סדרות פעם בשבוע\פרטיים 150+-

יש לי מותקנות גם קאזאה, אימיול, ליימוואייר.

פורסם

עכשיו אני מוריד הכל מביטורנט (קצת אימיול), אבל אני מת לנסות את ה- Newsgroups, זה נשמע פצצה (בקלות אני מגיע ל- 20 ג'יגה בשבוע).

הבעיה שגם Newshosting (השרת) וגם Newzbin עולים כסף, ואני עוד צעיר מדי בשביל כרטיס אשראי.

פורסם

אני מתשמש בAZ מוריד לי בממצוע דברים חדשים 150KB ודברים ישנים אני מוריד עם אימיול של מורפ

גם אני רוצה לעבור לUSENET

פורסם
  • מחבר

אכשיו שסגרו חלק מהאתרים של אימיול ישראל אולי יותר אנשים יעברו לביטורנט והרשת תגדל אני מציע למישהו עם אשכים גדולים ;D להקים פה בארצנו הקטנה טרקר של ביטורנט פרטי נוו כמו בחו"ל ולנסות להרוויח מעט מזומן ושמישהו ינסה לעצור אותו אני מצטער אבל אני יכול לפתוח אני חייל עם יציאות מאוד קצרות 21/5

<עד מתי נוב 02> :hat: אני מוכן לעזור בפרויקט הזה כן גם במזומנים וציוד אני מת להעיף את קופסאות הפח שיושבות אצלי בבית ומעלות אבק אם מישהו רוצה אותם בתנאי שהפרויקט יהיה רציני אני רציני ב1000 אחוז

להצעות ZIEK@WALLA.COM

פורסם

אני חושב שאתה לא מבין מה זה טרקר בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים