פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים מחבר לא זין מהירות אני חושב שזה באמת זין זה מה שנקבל לפני שתקום חברה שתיתן ולא תסחט תבלום תעצור תמנע תגנוב תעלים תגביל תשתף פעולה תיהיה חלק מהמונופול של בזק ותזיין את הלקוחות לא תרצה להתנתק מהם וכו אתם רק יכולים להמשיך אותי פה ולהוציא את ה על ה חברות ה
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים מחבר הלוווווווווווווווווווווואיייייייייייייייייייייייייייייי :) :) והיה דבר כזה בארצנו הקטנה ויותר מזאת מהירות הורדה כמו בחו"ל 10 מגה דופלקס 8) אני יודע שזה מוזם אבל בכל זאת :-\
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים אההה... מהירכיים, אולי קצת מהתוסיק. סתם סתם. חחח... אין לי העדפה מיוחדת, יש לי Limewire והוא לא עושה בעיות.דווקא לי הוא תוקע את המחשב איזו גרסה יש לך?הוא גם לא מוריד מהר בכלל!
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר לא משתמש בו אני רק עם הצפרדע ולדברים יותר נדירים עם החמור בתוספת התוספת של אוסמה אההה יצא לי חרוז :-*
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר dc++ לא תמיד אפשר להשיג מה שרוצים במיוחד דברים " היסטוריה" אומנם מהירה :-\ וליפעמים יש זיופים של מה שרוצים
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים אני מתשדל להוריד רק מאזורוס. מה שאפשר אני מוריד משם. מורידה לי מהירות של 50+- הורדות מאתרים "פתוחים" והורדות שיצאו הרגע\פרקים של סדרות פעם בשבוע\פרטיים 150+-יש לי מותקנות גם קאזאה, אימיול, ליימוואייר.
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים עכשיו אני מוריד הכל מביטורנט (קצת אימיול), אבל אני מת לנסות את ה- Newsgroups, זה נשמע פצצה (בקלות אני מגיע ל- 20 ג'יגה בשבוע).הבעיה שגם Newshosting (השרת) וגם Newzbin עולים כסף, ואני עוד צעיר מדי בשביל כרטיס אשראי.
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים אני מתשמש בAZ מוריד לי בממצוע דברים חדשים 150KB ודברים ישנים אני מוריד עם אימיול של מורפגם אני רוצה לעבור לUSENET
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר אכשיו שסגרו חלק מהאתרים של אימיול ישראל אולי יותר אנשים יעברו לביטורנט והרשת תגדל אני מציע למישהו עם אשכים גדולים ;D להקים פה בארצנו הקטנה טרקר של ביטורנט פרטי נוו כמו בחו"ל ולנסות להרוויח מעט מזומן ושמישהו ינסה לעצור אותו אני מצטער אבל אני יכול לפתוח אני חייל עם יציאות מאוד קצרות 21/5 <עד מתי נוב 02> אני מוכן לעזור בפרויקט הזה כן גם במזומנים וציוד אני מת להעיף את קופסאות הפח שיושבות אצלי בבית ומעלות אבק אם מישהו רוצה אותם בתנאי שהפרויקט יהיה רציני אני רציני ב1000 אחוז להצעות ZIEK@WALLA.COM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.