עבור לתוכן

מאיפה אתם מעדפים להוריד?

Featured Replies

פורסם

הורדתי ביטקומט...אני מוריד איתה עכשיו והיא לא עוברת את ה20....עכשיו יש לי שתי שאלות..כמה זמן לוקח לתוכנה לצבור מהירות?והאם יש מהשהו שאני צריך לשנות בהגדרות?

• תגובות 196
  • צפיות 17.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

BITCOMET (ביטורנט ) או XDCC (פאבים של IRC ) .

פורסם

BITCOMET (ביטורנט )

ועכשיו זה הוריד לי על 40 יציב ככה מקסימום...וכולם פה אומרים שזה מעל 100 להם...

פורסם

סגרו את SUPERNOVA (הזונות!!!!, זה היה אתר כל כך טוב :'( , נא לעמוד דקת דומיה לזכרו ולזכר ההורדות הטובות שהוא נתן לנו)

MININOVA זה אתר אחר

סגרו? אף אחד לא סגר, היא נסגרה מרצון..

המנהל המנייאק של האתר העדיף לסגור את האתר ולקדם במקום את eXeem מה שנכל כישלון, ואני שמח, מגיע לזבל הזה!

פורסם

חח.. באמת, מי משתמש באקסים?

פורסם

סגרו? אף אחד לא סגר, היא נסגרה מרצון..

המנהל המנייאק של האתר העדיף לסגור את האתר ולקדם במקום את eXeem מה שנכל כישלון, ואני שמח, מגיע לזבל הזה!

בוא נעשה הסבר קטן על המצב שהיה שם

החברה בNOVA עמדו מול הברירה, סגרו או שנתבע לכם את הצורה. אז אין פה שום סגירה מרצון

הם הוציאו את הEXEEM מוקדם מדי (הוא עדין רק 0.27) לא היה להם זמן לסיים אותו

אבל העיקרון שעומד מאחורי הEXEEM הוא טוב, חבל רק שהביצוע עלוב

פורסם
  • מחבר

SUPERNOVA אווויייי כמה חבל באמת נו כרגיל שסגרו את האתר הזה קרה אפקט הדומינו כמו שקרה שנפסטר נסגר ופסלו אותו משימוש חופשי ואז כמו אלף אתרים של שיתוף להפצת מוזיקה קמו אחריו עד היום ווהיתחיל כול שיגעון הביטורנט והאימיול והפצת מוזיקה במה יותר גדולה ל"תעשיית המוזיקה אלק" :lol: וטוב שקרה כך ;D ;D ;D ;D טוב מה יהיה עם הזמנות םםםםםםםםםםםם אולי נפתח נושא רק לביטורנט ואימיול או שיש כבר?

פורסם

אזורס תוכנה מעולה,הממוצע פה לקובץ זה 196,בד"כ אני מוריד קובץ אחד בו זמנית.

לא מבין מה יש לכם נגדה,חוץ מהזלילת משאבים.

אכן מעצבן שיש חרא UPLOAD בישראל,שמעתי שברק עומדים להוסיף קצת.

פורסם
  • מחבר

כמה קצת? 20 kbs לשנייה אני לא מאמין כשאני נכנס לפרומים של טרקרים פרטיים אני רואה אנשים שהעלו לאתר משהו כמו 3-6 טרה-בייט ומהירות העלאה ממוצעת שלהם 130-260 קילובייט לשניייה הייתי מת לדבר כזה אבל בארץ כמו בארץ

אין על מה להוסיף :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

כמה קצת? 20 kbs לשנייה אני לא מאמין כשאני נכנס לפרומים של טרקרים פרטיים אני רואה אנשים שהעלו לאתר משהו כמו 3-6 טרה-בייט ומהירות העלאה ממוצעת שלהם 130-260 קילובייט לשניייה הייתי מת לדבר כזה אבל בארץ כמו בארץ

אין על מה להוסיף :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אני חושב ש 16 KBS.

ואתה צודק בקשר לחו"ל,אין מה להוסיף,פשוט פי 10 יותר :-\

פורסם
  • מחבר

השם ירחם?

פורסם

השם ירחם?

אולי ברק כן :smile1:

פורסם

לפי מה שהבנתי כל הספקי אינטרנט לא מגבילים את המהירות העלאה...בזק מגבילה את המהירות אם בזק עכשיו שמים על 300 אז אתם תעלו על 300 הספקים לא קשורים לזה כרגע.

ועוד משהו...אני שונא את בזק!!!! איך הם מענים אותנו !

פורסם
  • מחבר

אצל איזו חברה נותנת 300 kbs העלאה ??? ??? אין דבר כזה אולי רק עיסקי

פורסם

החברה של השכן.. ::)

לפחות ככה זה נראה מהחצר שלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים