פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים Usenet. הצהרה: אני מוריד משם רק דברים חוקיים, לצורך גיבוי אישי של דברים שרכשתי ודברים שאינם מגובים בזכויות יוצרים. אין לראות בהצהרתי משום הודאה בפירטיות או עידודה אם רכשת דיסק, אז למה אתה צריך להוריד אותו מהאינטרנט? אי-אפשר לעשות גיבוי מהמקור? אתה יכול בבקשה לפרט על Usenet?
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים כעיקרון דבירם חדשים אני מוריד מביטורנט (עם ישנים יש שם בעיה) אלבומים שלמים של מוזיקה וזה אני מוריד בעיקר מאימיול אבל גם לפעמים מביטורנט ושירים בעברית לפעמים אני מוריד מ... קאזה :'(
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים אם רכשת דיסק, אז למה אתה צריך להוריד אותו מהאינטרנט? אי-אפשר לעשות גיבוי מהמקור?אתה יכול בבקשה לפרט על Usenet?משלמים 15 דולר לחודש, ויש לך גישה לשרתי Newsgroups כרוחב הפס שלך, אחזקת נתונים לטווח של 24 יום, ואחוז שלמות נתונים גבוה מאוד.
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים LIMEWIRE למוזיקה,אני מאוד מרוצה,מוריד 150+,אלבום ב3 דקות ו11 שניות על השעון. BITORRENT לכל השאר,גם 100+. בכל מקרה אני אוהב כמה משחקים ספצפיים וזהו,כולם קנוים. WC3+TFT WOW DIABLO2?LOD אין כמו בליזארד
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים TorrentLeechהכי מהראבל חרא שצריך להעלות כי לוקח שנההעלאה בארץ חראואני מוריד עם AZ
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים משלמים 15 דולר לחודש, ויש לך גישה לשרתי Newsgroups כרוחב הפס שלך, אחזקת נתונים לטווח של 24 יום, ואחוז שלמות נתונים גבוה מאוד.15 דולר בחודש זה הרבה, לא?
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים באמת פראייר במחירים של הארץ .... מה זאת אומרת במחירים של הארץ. למה נראה לך בחול מחלקים חומרים עם זכויות יוצרים בחינם?
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים 15 דולר לא יקר לי.התכנים הכי חדשים, במהירויות גבוהות יותר מהקו שלך בלי להתאמץ.
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים מחבר אהה כן כן בטח :lol: ואתה מהישראלים שישלמו 15 דולר בשביללהוריד דברים כאילו חוקים כשיש לך אותם בחינם בשיא הזמינות ליד בטח הישראלי הממוצע הלוואי וכולם היו חושבים כך אבל נראה שלא :nono:
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים אני משלם, למה לא. אני לא משלם לחברות הכבלים/לוויין בארץ.אם הייתי יכול לשלם ישירות לחברות הכבלים בארה"ב ולקבל את התוכן מהן ישירות, הייתי עושה את זה.
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מחבר אולי אתה אבל אני לא חושב שיש עוד מישהו מישראל שירצה לשלם ישראלים עם מיוחד
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים 15 דולר לא יקר לי.התכנים הכי חדשים, במהירויות גבוהות יותר מהקו שלך בלי להתאמץ.1. מה הכוונה "במהירויות גבוהות יותר מהקו שלך"?2. האם אפשר פירוט על מה זה Usenet/Newsgroups?3. איזו תוכנה הכי טובה לדעתכם לדברים ישנים? אני משתמש באזוראוס + TorrentSpy אבל זה איטי. אני צריך תוכנה מהירה לדברים ישנים.אה, MYST -Torrentleech, TorrentIt, wild-bytes, torrent-bytes, filemp3, torrent-damage, indie-torrents, byte'em, bitme, kerrazy-torrents, filelist, bitmeTV....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.