פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר אני "שרותה" הזמנה אבל לטורטיט מי שרותה יש לי הזמנות לסופר טורנט... בבקשה ZIEK@WALLA.COM
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אני "שרותה" הזמנה אבל לטורטיט בבקשה ZIEK@WALLA.COM מצטער...אבל סגרו לי את המשתמש..ועכשיו חבר שלי שלח לי הזמנה...ברגע שיהיו לי הזמנות אני ישלח לך
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר b0necrack3r פעמיים מה אתה סובל מפיצול אשיןות למה לך שתי חשבונות באתר חומרה " הכי הכיחומרה ששיש" זה לפתוח שני חשבונות באתרים כאלו של ביטורנט הם יסגרו לפני שתספיק לומר גקשמק ניקולסון גם אני ניסיתי פעם את התרגילים האלו ולזייף רטיו תאמין חרטה ברטה לא הולך אני ילד טוב ירושלים הפצה אצלי דבר ראשון תשאל אותם בפורום של סופרטורנט מישהו בשם דימיטרי נו מה לעשות אבל היום : היום אני מזיין בערמות כאילו עולה לי הרבה מה מה קשור די דודו אני רושם פה משהו טוב אז כמו שאמרתי לפני כמה הודעות למעלה אני ישלח לך הזמנה בתנאי שתלח לי הזמנה לאתר שנסגר לי החשבון בו והוא טורנטיט תחזור אלי לפה בפרטי או לפורום איך שבא לכול כם הזמנות חופשי לסופרטורנט RASTAMAN IS FREEEE
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר נו אף אחד לא רוצה הזמנות לסופרטורנט פעם היה לזה ביקוש b0necrack3r אתה ביקשת וקיבלת ממני הזמנה לאתר בתנאי שאתה מפיץ " השמע להוראות" יש לי4 אחרונות
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים יש לי אינטרנט 750 אני אצליח לשרוד בסופרטורנטס?אם כן שלח לי בבקשה הזמנהtsvika.z@gmail.com
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים tsvika.z@gmail.com-תביא אימייל אחר כי זה לא רוצה לישלוח... stuff_tocm112@yahoo.com-שלחתי.
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים b0necrack3r פעמיים מה אתה סובל מפיצול אשיןות למה לך שתי חשבונות באתר חומרה " הכי הכיחומרה ששיש" זה לפתוח שני חשבונות באתרים כאלו של ביטורנט הם יסגרו לפני שתספיק לומר גקשמק ניקולסון גם אני ניסיתי פעם את התרגילים האלו ולזייף רטיו תאמין חרטה ברטה לא הולך אני ילד טוב ירושלים הפצה אצלי דבר ראשון תשאל אותם בפורום של סופרטורנט מישהו בשם דימיטרי נו מה לעשות אבל היום : היום אני מזיין בערמות כאילו עולה לי הרבה מה מה קשור די דודו אני רושם פה משהו טוב אז כמו שאמרתי לפני כמה הודעות למעלה אני ישלח לך הזמנה בתנאי שתלח לי הזמנה לאתר שנסגר לי החשבון בו והוא טורנטיט תחזור אלי לפה בפרטי או לפורום איך שבא לכול כם הזמנות חופשי לסופרטורנט RASTAMAN IS FREEEE תשמע , להבא , תשתדל לא לעשן ולכתוב בפורום ,MMMKAY?
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מחבר מישהו דיבר פה על המוד של אוסמה לאימיול הוא גם יכול לתת קישור להורדה!!! אני צריך את המוד שוב " יש דברים שלא ניתן להשיג בצפרדע תודה :bigglasses: או שאולי מישהו מכיר מוד יותר מהיר שמעתי על קטמין < לא החומר של המסיבות בית>
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מוזר.. לחיצה על הלינק הביאה אותי לאתר..תנסה את זה..http://www.ahmedosama.com/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.