עבור לתוכן

מאיפה אתם מעדפים להוריד?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני "שרותה" הזמנה אבל לטורטיט :D

מי שרותה יש לי הזמנות לסופר טורנט...

בבקשה

ZIEK@WALLA.COM

• תגובות 196
  • צפיות 17.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני "שרותה" הזמנה אבל לטורטיט :Dבבקשה

ZIEK@WALLA.COM

מצטער...אבל סגרו לי את המשתמש..ועכשיו חבר שלי שלח לי הזמנה...ברגע שיהיו לי הזמנות אני ישלח לך

פורסם
  • מחבר

אל תשכח ;D

פורסם

אני מעוניין לקבל הזמנות בבקשה:

b0necrack3r@gmail.com

קיבלת

פורסם
  • מחבר

b0necrack3r פעמיים מה אתה סובל מפיצול אשיןות למה לך שתי חשבונות באתר חומרה " הכי הכיחומרה ששיש" זה לפתוח שני חשבונות באתרים כאלו של ביטורנט הם יסגרו לפני שתספיק לומר גקשמק ניקולסון גם אני ניסיתי פעם את התרגילים האלו ולזייף רטיו תאמין חרטה ברטה לא הולך אני ילד טוב ירושלים הפצה אצלי דבר ראשון תשאל אותם בפורום של סופרטורנט מישהו בשם דימיטרי נו מה לעשות אבל היום : היום אני מזיין בערמות כאילו עולה לי הרבה מה מה קשור די דודו אני רושם פה משהו טוב אז כמו שאמרתי לפני כמה :kopfpatsch: הודעות למעלה אני ישלח לך הזמנה בתנאי שתלח לי הזמנה לאתר שנסגר לי החשבון בו והוא טורנטיט תחזור אלי לפה בפרטי או לפורום איך שבא לכול כם הזמנות חופשי לסופרטורנט

RASTAMAN IS FREEEE :hat:

פורסם
  • מחבר

נו אף אחד לא רוצה הזמנות לסופרטורנט פעם היה לזה ביקוש b0necrack3r אתה ביקשת וקיבלת ממני הזמנה לאתר בתנאי שאתה מפיץ " השמע להוראות" :hi:

יש לי4 אחרונות

פורסם

יש לי אינטרנט 750 אני אצליח לשרוד בסופרטורנטס?

אם כן שלח לי בבקשה הזמנה

tsvika.z@gmail.com

פורסם

tsvika.z@gmail.com-תביא אימייל אחר כי זה לא רוצה לישלוח... :nixweiss:

stuff_tocm112@yahoo.com-שלחתי.

פורסם

b0necrack3r פעמיים מה אתה סובל מפיצול אשיןות למה לך שתי חשבונות באתר חומרה " הכי הכיחומרה ששיש" זה לפתוח שני חשבונות באתרים כאלו של ביטורנט הם יסגרו לפני שתספיק לומר גקשמק ניקולסון גם אני ניסיתי פעם את התרגילים האלו ולזייף רטיו תאמין חרטה ברטה לא הולך אני ילד טוב ירושלים הפצה אצלי דבר ראשון תשאל אותם בפורום של סופרטורנט מישהו בשם דימיטרי נו מה לעשות אבל היום : היום אני מזיין בערמות כאילו עולה לי הרבה מה מה קשור די דודו אני רושם פה משהו טוב אז כמו שאמרתי לפני כמה :kopfpatsch: הודעות למעלה אני ישלח לך הזמנה בתנאי שתלח לי הזמנה לאתר שנסגר לי החשבון בו והוא טורנטיט תחזור אלי לפה בפרטי או לפורום איך שבא לכול כם הזמנות חופשי לסופרטורנט

RASTAMAN IS FREEEE :hat:

תשמע , להבא , תשתדל לא לעשן ולכתוב בפורום ,MMMKAY? :lol:

פורסם
  • מחבר

מישהו דיבר פה על המוד של אוסמה לאימיול הוא גם יכול לתת קישור להורדה!!! אני צריך את המוד שוב " יש דברים שלא ניתן להשיג בצפרדע

תודה :bigglasses:

או שאולי מישהו מכיר מוד יותר מהיר שמעתי על קטמין < לא החומר של המסיבות בית>

פורסם

זה משום מה לא פועל לי

פורסם

מוזר.. לחיצה על הלינק הביאה אותי לאתר..

תנסה את זה..

http://www.ahmedosama.com/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים