עבור לתוכן

מה דעתכם על המוצרים והאם אני צריך עוד משהו ?

Featured Replies

פורסם

TRENDnet TEW-228PI 11Mbps Wireless LAN PCI Adapter

TRENDnet 802.11b Wireless 4 port router TEW-231BRP

אני לא רוצה המלצה לG כי זה רק בשביל שני מחשבים והמחשב השני יעבוד מקסימום שעה ביום (רק גלישה, אין הורדות).

האם אני צריך עוד משהו במחשב בשביל רשת אלחוטית ? (בשני המחשבים יש כרטיס רשת רגיל).

פורסם

אם אתה מחבר את השני בכבל אז כן. הכל בסדר- חבר מחשב אחד בכבל לנתב, שני באלחוטי (ותן לי לציין -ללא הגנה מרשימה..... 802.11b) ואת מודם הרשת שלך לנתב גם כן. זהו.

פורסם
  • מחבר

המודם של הADSL שלי הוא מודם USB :[

פורסם
  • מחבר

במודם USB אין אפשרות לחיבור לכרטיס רשת. הוא מתחבר אך ורק למחשב בעזרת חיבור USB...

פורסם

במודם USB אין אפשרות לחיבור לכרטיס רשת. הוא מתחבר אך ורק למחשב בעזרת חיבור USB...

פורסם

יש לך כמה אופציות:

1) לחבר בכבל את המחשב עם המודם USB לנתב האלחוטי, להגדיר כל מיני הגדרות בשביל שהעסק יעבוד, ולגלוש עם תלות מלאה במחשב עם המודם.

2) להחליף את מודם ה-USB למודם רשת, לחבר אותו לנתב האלחוטי, לגלוש בלי תלות באף מחשב.

3) לחסוף כסף, לא לקנות נתב, לקנות שני כרטיסי רשת אלחוטיים, לחבר אחד לכל מחשב, להגדיר רשת אלחוטית Ad-Hoc, להגדיר שיתוף התקשרויות ולבנות רשת קטנה ופשוטה יותר שמתאימה הרבה יותר לצרכים שלך.

פורסם
  • מחבר

רגע רגע, אתה רוצה להגיד לי שאני יכול לסדר שתהיה תלות במחשב ובעצם לחבר אותו לWi-Fi וזה יעבוד כרגיל ?

עקרונית אני אמור ללכת לבזק סטור ולקבל את המודם החדש עם הרשת ביום ראשון שני, אבל אולי אני לא אקבל. אז השאלה היא האם אני יכול בכל זאת לעשות רשת אלחוטית.

פורסם

הנה שלוש אופציות רלוונטיות לרשת:

רשת 1: רשת Ad-Hoc אלחוטית, מצריכה שני כרטיסי רשת אלחוטיים ומודם ADSL כלשהו. מגדירים את הרשת בין המחשבים באלחוט, מגדירים שיתוף התקשרויות על החייגן של ה-ADSL במחשב הראשי, וזהו. למחשב המשני יש אינטרנט כל עוד המחשב הראשי דולק ומחובר לאינטרנט.

רשת 2: רשת Infrastructure בת-כלאיים (משלבת חיבור בכבילה לנתב יחד עם חיבור אלחוטי), עם נתב אלחוטי (עם לפחות חיבור אחד בכבילה) התומך ב-PPPoE (לא נתב ADSL) ומודם ADSL בחיבור רשת. מגדירים את הרשת האלחוטית בין המחשב המרוחק לבין הנתב, מחברים עם כבל את המחשב המקורב לנתב אל הנתב עצמו, מחברים את יציאת ה-WAN של הנתב למודם ADSL, מגדירים את הנתב... ויש אינטרנט לשני המחשבים בלי תלות באף מחשב (כי הנתב יוזם את החיוג לאינטרנט).

רשת 3: בעצם שינוי קל של רשת 2. קונים נתב ADSL אלחוטי, מגדירים את הרשת האלחוטית בינו לבין המחשב המרוחק, מחברים בכבל את המחשב הקרוב, מחברים את הנתב לקו ה-ADSL, מגדירים את החיוג, ויש חיבור עצמאי לאינטרנט לכל אחד מהמחשבים בלי צורך להתחנן בפני בזק שיתנו לך מודם רשת.

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא, הנתב הזה הוא לא מודם ADSL, אין לו חיבור לקו ADSL. יש לו יציאת WAN אחת בחיבור רשת, שאפשר לחבר אליה מודם כבלים או ADSL. הנתב הזה יכול ליזום חיוג בפרוטוקול PPPoE (למודמי רשת של בזק חוץ מאלקטל הישן) ו-PPTP (לאלקטל הישן). הנתב הזה מתאים לרשת 2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים