פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים שלום, רכשתי את הלוח של גיגהביט GA-K8N Ultra-9 עם מעבד דואל קור, והעסק נראה מהיר כמו מטוסי קטן נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת עם עדכוני הצ'יפסט של של הלוח (אני מעדכן תחת WINXP SP2). http://www.giga-byte.com/Download/Download.asp?FileExtName=exe&DownloadPath=/MotherBoard/FileList/Driver/driver_chipset_nvidia_nf4 לאחר העדכון של הצ'יפסט, ה XP פשוט לא עולה והוא מסמן לי שחסר קובץ pci.sys ושאפעיל repair של XP (דרך דיסק של XP). מישהו מכיר את הבעיה? כשהתקנתי את עדכוני הצ'יפסט מהדיסק שקיבלתי עם הלוח, הוא יוצר לי לאחר ה BOOT שתי אפשרויות כאילו שיש לי שתי מערכות הפעלה (ואי אפשר למחוק את האפשרות השנייה מהאפשרויות של המחשב שלי. היא פשוט לא שם). עזרה בבקשה. אני על סף ייאוש.
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים תתקין מעל ההתקנה עכשיו כלומר תתקין כמו שאתה הולך להתקין על חלק ושישאל אותך איזה מחיצה תגיד לו את המחיצה שבה מותקן windows ללא פירמוט וזהו
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר תודה על הניסיונות אבל הפתרונות שלכם לא עבדו.הצלחתי לפתור את הבעיה. יש בעיה בהתקנה של הדרייבר של הצ'יפסט. הוא מגיע עם התקנה כפולה (צ'יפסט ויציאת רשת). צריך להתקין קודם את הצ'יפסט, אתחול, ורק אז את הרשת. ככה לא נוצר אותו מסך ארור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.