פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים משהו כאן משחק במשחק הזה?אם כן אז משהו יודע אם אפשר לשחק את המשחק דרך איי-פי???רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו?למי שאין או לא יודע מזה המשחק אז אני אומר לו בקיצור שהוא חייב את המשחק הזההמשחק הזה הוא ממש דומה ל- CS וגם משתמש במנוע של UNREALשווה לקנות אותו בחנויות הוא עולה 70 ש"ח (אינפוגרם)נ.בההבדל היחידי שלו מ CS הוא שהוא פשוט יותר יפה ומעניין (לפחות לפי דעתי...)
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים כן , לי יש את המשחק הזה (רכשתי אותו 8)) , באמת משחק איכותי מנוע גרפי יוצא מן הכלל ומשחק רשת מדהים (רק חבל שאני ניובי בו :-\) לגבי משחקים ברשת דרך איי פי , אם אני לא טועה אתה צריך ללכת ל multiplayer->open location שם תקליד את המספר איי פי וזה יחבר אותך לסרבר. מקווה שעזרתי
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים זה כמו לשול מה ההבדל בין אלבום שהורדתי מהאינטרנט או שהורדתי.... :bash: ???
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים חחח הצחקתם אותי... מה אני נראה לכם NOOB שהרגע הגיע לפורום הזה : זה מוד חינם כמו CS יא נעליים! הנה קבלו: האתר הרשמי של TO ... מעניין מה אומר הכפתור DOWNLOAD... :
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים זה מוד ל UT, אני יודע.אבל הוא שאל מה ההבדל בין הגרסא שבחנות (למרות שאין כזו) לבין הגרסה שמורידים...
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים אנחנו קצת עייפים היום... הא? ;Dאני שאלתי מה ההבדל בין הגרסה מהרשת וזו שאפשר לקנות בחנות ב 70 ש"ח.אז מישהו יודע?
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים ההבדל פשוט...המוד שנמכר בחנות מאפשר לך לשחק בו גם אם המשחק המלא לא מותקן אצלך במחשב. הוא מיועד במיוחד לאנשים שאין להם כוח להוריד אותו מהאינטרנט ולאנשים שלא מעוניינים לרכוש את המשחק המלא רק בשביל המוד.מקווה שעזרתי... :smoke:
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים מחבר אוקיי אז היום כשאני כמעט בטוח שעוד הרבה אנשים כבר מכירים את המשחק הפ33ה הזה, רציתי לדעת מי בא לשחק ולפתוח שרת למשחק (מן הסתם למי שיהיה את האינטרנט המהיר מבין כולם)בכל מקרה אני ממליץ בחום (באמת) לשחק במשחק זה פשוט ממכר אני לא יושן לילות על גבי לילות (זה החיסרון היחיד במשחק)אז יאללה חברים בוא נפתח קבוצה של לפחות ארבעה אנשיםמי בעד?
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים מחבר knלמה מוד מפגר?!אתה שיחקת במשחק הזה בכללאם כן אז תגיד לי למה הואכל כך מפגר (יענו נימוק) ??? ??? ???
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים מחבר אני בכלל לא מסכים איתך, מכיוון שזה אחד המשחקים שאני יותר נהנה מהם בזמן האחרון אבל כמו שאומרים" על טעם וריח אין להתווכח"ובמקרה הזה זה מתאיםאז אני אחזור לשאלה הראשונה ששאלתי: מי בא לפתוח שרת ולשחק ביחד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.