עבור לתוכן

האם משהוא מכיר את הנתב הזה BR6524K (צריך עזרה)

Featured Replies

פורסם

רכשתי את הנתב BR 6524K וחיברתי אותו ל2 קווים כבלים + ADSL באתר של EDIMAX הם טוענים שהוא יוצר משנייהם קו אחד

ושזה אפילו עדיף על קו אחד גדול

הגדרתי אותו ברמה הבסיסית 2 הקווים מראים שהם פעילים

כול הבדיקות שערכתי לא מראים כמעט שום שינוי מהותי

אם יש למישהוא כוח ליקרוא את המדריך שלהם ולימצוא מה אני מפספס

כי אני כבר די מיואש רכשתי עוד קו ורכשתי ראוטר לא זול 750 שח ובתחלס כרגע לא ממש מבין מה הולך פה

תודה מראש

פורסם

אני יודע שהנתב הזה יודע להשתמש בחיבורים האחרים כאשר חיבור אחר נכשל, ונראה לי שקראתי גם שהוא יכול "לאחד" את מהירויות החיבורים...

אולי יש משהו בקונפיגורציה??

פורסם
  • מחבר

בדיוק זאת הבעיה שאני לא מוצא משהוא שאני מבין מעבר לזה ש 2 הקוים עובדים ביחד :nixweiss:

אם זה אפשרי פתח את המדריך ותעיף עין יחול להיות שאני מפספס משהוא

תודה

פורסם

מוזר.. אין אפילו בתוכן העניינים משהו על זה..

פורסם

זה לא פשוט העסק הזה של 2 קוים

כשאתה מנסה להוריד קובץ באקספלורר או משהו בסיגנון אתה יכול לנצל רק קו אחד

כאשר תוריד עוד קובץ (מאתר אחר) אם הראוטר מספיק חכם באותה שניה הוא יוריד את הקובץ השני דרך החיבור השני

בתכלס בחיים לא תצליח להוריד קובץ אחד במהירות של 2 הקוים, אבל כן תצליח להוריד 2 קבצים כאשר כל אחד מהם במהירות של קו אחד.

ופה נכנס מה שבתכלס מעניין אותך, תוכנות שיתוף. רוב הסיכויים שכל תוכנת שיתוף שאתה מפעיל תוכל לנצל רק קו אחד.

אבל אם תפעיל 2 תוכנות שונות (חמור + BT) כל אחד ינצל קו אחר בתנאי שתפעיל את הראשונה ותתן לה להתחיל להוריד ורק אז את השניה.

בתכלס מה שקורה זה שכל חיבור יכול לעבור רק על אחד מ-2 הקווים והראוטר יבחר דרך איזה קו ליצור אותו לפי העומס על שני הקווים.

זה לא עסק מושלם.

פורסם

נראה לי שיש אפשרות כזו באימול. אתה פותח אותו פעמיים(יש קיצור דרך לזה נראה לי) ואז אתה מוריד מהר יותר אם יש לך 2 חיבורים.

פורסם
  • מחבר

חברה זה לא בידיוק כול הרעיון שהראוטר עושה זה Load Balancing

המחשב מבחינתו רואה קו אחד לא שניי קוים מה שכן שמתי לב שהתוכנות שיתוף עובדות אני יכול ליגלוש בשפיות

וגם להוריד בקצב טוב

פורסם

זה עובד בדיוק כמו שאני כתבתי

פורסם
  • מחבר

במחשבה שניה אתה צודק

גם באופן הזה מתחילים להסתדר לי הדברים זה אומר שאופן הבדיקות שלי היו שגויות

תודה

פורסם

הראוטר הזה עושה Load Balancing מאוד בסיסי, ולא יתן להוריד קובץ אחד במהירות גבוהה.

קו אחד במהירות כפולה יתן תוצאות הרבה יותר טובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים