פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים רכשתי את הנתב BR 6524K וחיברתי אותו ל2 קווים כבלים + ADSL באתר של EDIMAX הם טוענים שהוא יוצר משנייהם קו אחדושזה אפילו עדיף על קו אחד גדול הגדרתי אותו ברמה הבסיסית 2 הקווים מראים שהם פעילים כול הבדיקות שערכתי לא מראים כמעט שום שינוי מהותיאם יש למישהוא כוח ליקרוא את המדריך שלהם ולימצוא מה אני מפספס כי אני כבר די מיואש רכשתי עוד קו ורכשתי ראוטר לא זול 750 שח ובתחלס כרגע לא ממש מבין מה הולך פהתודה מראש
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים אני יודע שהנתב הזה יודע להשתמש בחיבורים האחרים כאשר חיבור אחר נכשל, ונראה לי שקראתי גם שהוא יכול "לאחד" את מהירויות החיבורים... אולי יש משהו בקונפיגורציה??
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר בדיוק זאת הבעיה שאני לא מוצא משהוא שאני מבין מעבר לזה ש 2 הקוים עובדים ביחד אם זה אפשרי פתח את המדריך ותעיף עין יחול להיות שאני מפספס משהוא תודה
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים זה לא פשוט העסק הזה של 2 קויםכשאתה מנסה להוריד קובץ באקספלורר או משהו בסיגנון אתה יכול לנצל רק קו אחדכאשר תוריד עוד קובץ (מאתר אחר) אם הראוטר מספיק חכם באותה שניה הוא יוריד את הקובץ השני דרך החיבור השניבתכלס בחיים לא תצליח להוריד קובץ אחד במהירות של 2 הקוים, אבל כן תצליח להוריד 2 קבצים כאשר כל אחד מהם במהירות של קו אחד.ופה נכנס מה שבתכלס מעניין אותך, תוכנות שיתוף. רוב הסיכויים שכל תוכנת שיתוף שאתה מפעיל תוכל לנצל רק קו אחד. אבל אם תפעיל 2 תוכנות שונות (חמור + BT) כל אחד ינצל קו אחר בתנאי שתפעיל את הראשונה ותתן לה להתחיל להוריד ורק אז את השניה.בתכלס מה שקורה זה שכל חיבור יכול לעבור רק על אחד מ-2 הקווים והראוטר יבחר דרך איזה קו ליצור אותו לפי העומס על שני הקווים.זה לא עסק מושלם.
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים נראה לי שיש אפשרות כזו באימול. אתה פותח אותו פעמיים(יש קיצור דרך לזה נראה לי) ואז אתה מוריד מהר יותר אם יש לך 2 חיבורים.
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר חברה זה לא בידיוק כול הרעיון שהראוטר עושה זה Load Balancingהמחשב מבחינתו רואה קו אחד לא שניי קוים מה שכן שמתי לב שהתוכנות שיתוף עובדות אני יכול ליגלוש בשפיותוגם להוריד בקצב טוב
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר במחשבה שניה אתה צודקגם באופן הזה מתחילים להסתדר לי הדברים זה אומר שאופן הבדיקות שלי היו שגויותתודה
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים הראוטר הזה עושה Load Balancing מאוד בסיסי, ולא יתן להוריד קובץ אחד במהירות גבוהה.קו אחד במהירות כפולה יתן תוצאות הרבה יותר טובות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.