פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים מחבר חוץ מהחללית השלישית שהיא בערך מטר אורך, כל השאר זה ממש לא מרשימים ה X-WING יותר מרשים מהם.
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים חוץ מהחללית השלישית שהיא בערך מטר אורך, כל השאר זה ממש לא מרשימים ה X-WING יותר מרשים מהם.לא יודע מה זה מרשים בשבילך אבל לדעתי השתיים הראשונות גם יפות
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים Off-topicמישהו מכיר אתר שיש בו קטלוג של הדגמים הישנים יותר?ועכשיו אני נזכר שפעם היה מן כזה אתר שהכיל סרטונים של הסצינות ירי מהמטריקס ובמקום האנשים היו בובות לגו(לא בובות באמת, עשוי במחשב ) משהו מושקע ביותר...
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים אתמול הייתי שם איזה שעה איתרתי כמה דגמים שהיו לי...ממש חבל"ז!איזה זכרונות, אני ממש המום מאצמנו!! ;D
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים מצאתי את הדגם האהוב ביותר שלי ,קבלו: לא תומך בקישור מרחוק אז תלחצו על הלינק...
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים מחבר חבר'ס.... כמה שזה נדוש, אולי תבנו לכם ככה כמה מארזי לגו?במארז מלגו אין כל יופי, וכמו כן זה ממש לא אתגר
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים חבר'ס.... כמה שזה נדוש, אולי תבנו לכם ככה כמה מארזי לגו?במארז מלגו אין כל יופי, וכמו כן זה ממש לא אתגרנכון אבל לא הייתי מתנגד ללינק של מישהו שעשה...
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים גם זה כבר קיים(יש כמה כאלה בCCG) :... לא אישי, אבל אתה עיוור?? חבר'ס.... כמה שזה נדוש, אולי תבנו לכם ככה כמה מארזי לגו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.