פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים אולי בשבילכם זה משחק לילדים, אבל בשבילי זה אובססיה (ואני כבר ממזמן לא ילד) הנה מספר דוגמאות: כאן בתמונות זה נראה מעט קטן הנושאת מטוסים בנויה מ 2200 חלקים באורך כולל של מטר אחד הרכב האדום מ 1200 זה, תאמינו או לא, מחשב של 16 מגה הרץ. הוא משמש לבניית רובוטים. וזה סתם ג'יפ בסך הכל איזה 900 חלקים. מה אתם אומרים? צריך לאשפז אותי במוסד לחולי נפש?
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים איזו נוסטלגיה...........היה לי כ"כ הרבה לגו. את הכל נתתי לבני-דודים, אחיינים וכו'.....דרך אגב, בן כמה אתה? נראה לי שרב הילדודס פה לא נגעו בלגו בחיים שלהם. ;D
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים בן 17.5 כנראה הלגו היום זה רק לזקנים שיודעים מה זה לגו ??? חחחח......... חשבתי שאתה באמת מבוגר........... אתה 7 שנים מתחתי כל הכבוד! טוב לדעת שהלגו לא חלף מן העולם.
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים לגו זה הדבר הכי טוב לפיתרון שיעמום!!!!אני עדיין משחק בזה דיי הרבה וגם מכין דברים מי שליאחותי צוחקת עליי אבל למי איכפת...
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים לי יש את כל סדרת המודלס של המשאיות ועוד איזה 40+ דגמים קטנים...ואני עדיין בונה אותם דרך קבע ואני לא זקן כמוכם...(הנושאת מטוסים שלך נראית ממש מעולה).יום אחד אני יטוס לדנמרק ואקנה שם את דגם הF-16 ב2000 חתיכות(למישהו יש 600 דולר להלוות לי?)מישהו פעם בנה פה תכנונים משלו?
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מחבר לי יש את כל סדרת המודלס של המשאיות ועוד איזה 40+ דגמים קטנים...ואני עדיין בונה אותם דרך קבע ואני לא זקן כמוכם...(הנושאת מטוסים שלך נראית ממש מעולה).יום אחד אני יטוס לדנמרק ואקנה שם את דגם הF-16 ב2000 חתיכות(למישהו יש 600 דולר להלוות לי?)מישהו פעם בנה פה תכנונים משלו?ישש דגם של F16 ב 2000 חתיכות?אני בניתי הרבה דגמים משלי, אבל פיקרתי אותם, ובניתי אותם, ופירקתי אותם........
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים לי יש עד היום לגו מורכב על המדף, של לגו של המאה ה-18(זה עם השודדי ים והצי הימי - יש לי אוניית מלחמה), וגם כן לגו של ימה"ב, הייתי פעם טירת אבירים שלמה שנמצאת מפורקת איפה שהוא - חשבתי פעם לבנות בתוכה מחשב, אבל איבדתי את הוראות ההרכבה שלה...
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים אני בניתי את כל סדרת סטארווארס ועשיתי כזה משאית משולבת עם הרובוטים האלה מאפיזודה 1
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מחבר לי יש עד היום לגו מורכב על המדף, של לגו של המאה ה-18(זה עם השודדי ים והצי הימי - יש לי אוניית מלחמה), וגם כן לגו של ימה"ב, הייתי פעם טירת אבירים שלמה שנמצאת מפורקת איפה שהוא - חשבתי פעם לבנות בתוכה מחשב, אבל איבדתי את הוראות ההרכבה שלה...לי יש גם כן את הספינת פיראטים (בניתי אותה מלפני שנמונה שנים) . אתה יודע שהיום זה נחשב כפריט לאספנים?
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים אין כמו לגו על אף גילי המופלג (26) אני עדיין חושב שזו ההמצאה של המאההדבר הכי חשוב מאז המצאת הגלגל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.