עבור לתוכן

השוואה של פוטושופ 7 ו CS ו 3DS MAX 5 ו 7

Featured Replies

פורסם

שלום חברה =]

מה שלומכם?! הכל טוב יופי...

טוב ניגש לעניין

1. PHOTOSHOP

תמיד עבדתי אם גרסא 7 ועכשיו אני רוצה לשאול מה יותר טוב גרסא 7 או גרסאת ה CS (מטרת העבודה יצירת Materiall בשביל 3DS MAX, חתימות ועיצוב אתרים)

2. 3ds max

תמיד עבדתי אם גרסא 5 מה יותר טוב גרסא 5 או גרסא 7

תגידו גם למה.

תודה רבה

פורסם

עד כמה שאני זוכר, השיפור הכי גדול ב- CS זו האפשרות לעשות layers מכוננים (אחת בתוך השניה)

ב- MAX היו כמה שיפורים בתחום ה- rendering - נוספה עוד תמיכה ב- mental ray (כולל sub-surface scattering), ונוספה תמיכה פנימית ב- photon mapping.

נוסף ה- particle flow שמיועד לשלוט ב- particle systems מורכבים מאוד,

יש גם עוד כמה שיפורים בתחום ה-rigging וב- reactor, ונדמה לי ששיפרו/הסיפו שיטות למיפוי טקסטורות.

אין לי מושג מה הרמה שלך ב -MAX, אבל אם רוב מה שציינתי כאן זה סינית בשבילך, כנראה שאתה לא באמת תשתמש בהם.

אגב, גרסא 8 נמצאת מעבר לסיבוב

פורסם
  • מחבר

עד כמה שאני זוכר, השיפור הכי גדול ב- CS זו האפשרות לעשות layers מכוננים (אחת בתוך השניה)

ב- MAX היו כמה שיפורים בתחום ה- rendering - נוספה עוד תמיכה ב- mental ray (כולל sub-surface scattering), ונוספה תמיכה פנימית ב- photon mapping.

נוסף ה- particle flow שמיועד לשלוט ב- particle systems מורכבים מאוד,

יש גם עוד כמה שיפורים בתחום ה-rigging וב- reactor, ונדמה לי ששיפרו/הסיפו שיטות למיפוי טקסטורות.

אין לי מושג מה הרמה שלך ב -MAX, אבל אם רוב מה שציינתי כאן זה סינית בשבילך, כנראה שאתה לא באמת תשתמש בהם.

אגב, גרסא 8 נמצאת מעבר לסיבוב

בקשר לפוטושופ הבנתי

בקשר ל MAX טכן הרמה שלי נמוכה לא היית לי אפשרות ללמוד בקיץ בגלל תאונה שקרתה למחשב שלי אבל אני מתכוון בשבוע הבא לקנות חדש אז רציתי לדעת איזה מקס עדיף כי אמרו לי כל המעצבים הטובים משתמשים במקס 5 או 5.1 כי הוא נוח ואם הכ פחות באגים אז חשבתי גם לנסות אותו אבל מצד שני הוא מפגר מאחור שכבר קיימת לפי מה שהבנתי גרסא 8

פורסם

בשביל לימוד ועבודות שהן לא שיא הטכנולוגיה, MAX 5 יתאים בשבילך יופי.

(אגב, בשביל לימוד Modelling, Rigging ואנימציה יכול להספיק גם GMax שהוא חינם, רק שהוא לא עושה rendering)

בשביל עבודות מקצועיות וסימולציות, עדיף לדעתי את MAX 7 (גרסא 8 עוד לא יצאה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים