עבור לתוכן

Norton Anti-Virus

Featured Replies

פורסם

התוכנה הזאת מעטה לי את המחשב,לא רק שהיא תופסת כמעט שליש מהיכולת של המחשב אלא גם לא יעילה מספיק. ניסיתי כמה פעמים למחוק אותה ואחרי שהתקנתי אנטי-וירוס אחר וכל הזמן הוא נתקע,ניסיתי כל מני אנטי-וירוסים (כולם עדיפים על נורטון) וכולם תקעו לי את המחשב שאני מסיר את התוכנה אני לוחץ על ALL שזה שואל אותי כמה להסיר,גם אני מוחק את הדברים שלו מכונן C וזה לא עוזר...האם יש כלי או מדריך כבר להסיר את האנטי-וירוס הזה? כי זה ממש מעצבן :pissed:,וכל הזמן הטכנאי שלי שם לי נורטון ואני אומר לו שלא ישים בכלל אנטי-וירוס (כדי שאשים אנטי-וירוס אחר) בקיצור איך להסיר אותו ולחיות עם מחשב מהיר בלי הנורטון? :-\

פורסם

שלום רב.

אנטי וירוס NORTON זה האנטי וירוס הכי גרוע שאני מכיר, ב5 שנים האחרונות הNORTON היחדי שעבר 2 מיתוך 12 מבחנים בבדיקות של זיהו וירוסים ושנים וחדשים היה NORTON 2003 שגם הוא מאוד מכביד,אתה יכול להסיר את הNORTON ע"י כניסה להוספה והסרה

start>control panel>add or remove programs

בעברית התחלה>לוח בקרה>הוסף או הסר תוכנות שם אתה אמור לראות את הNORTON רצוי להסיר אותו במצב בתוך אתה עושה RESTART למחשב לוחץ F8 ונכנס לSAFE MOD ועושה ארת אותו דבר שרשמתי כאן, בנוסף מכיוון שיש בעיות רבות בהסרת הNORTON חברת סנטימקס שמיצרת את NORTON אנטי וירוס הוציא טלי להסרת האנטי וירוס שלה את היכול לחפש את זה באתר שלהם..

בקשר לטכנאי תסביר לו שהNORTON תוקע לך את המחשב עד שהוא יבין, אם הוא לא רוצה להבין תחשוב על ליצוא טכנאי אחר או למצוא מישהו אחר שיעזור לך בדברים כאלה אני עשיתי לא קראתי לטאכני ב 5שנים האחרונות אני בדרך כלל נעזר בפורומים ואין לי בעיות במחשב, בקשר לאנטי וירוס חילופי AVAST קל בעל מאגר ויורסים יותר גדול מן הNORTON לא תוקע את המחשב וגם יש להם גירסה חינמית מעולה אני משתמש בה כבר שנה וחצי www.avast.com ב-ה-צ-ל-ח-ה

אם יש עוד בעיות תרשום כאן ;)

פורסם

כל המגילה הזאת ובסוף אתה ממליץ לו על avast? :nono:

פורסם

Kaspersky Anti-Virus Personal אין לי מה להוסיף.

פורסם

Kaspersky Anti-Virus Personal אין לי מה להוסיף.

אין כמו NOD 32

פורסם

שלום.

"כל המגילה הזאת ואתה ממליץ על AVAST" כן ברור בגלל שAVAST גם קליל וגם בעל מאגר של ויורוסים יותר גדול בקספרסקי מעולה ובעל מאגר יותר טוב אבל הוא לא חינמי ובנוסף הוא יותר כבד,וגם לAVAST יש יכולת של זיהו וירוסים שלא נימצאים במאגר שלו לעומת קספרסקי על פי חתימה דיגיטלתי שהוא בודק פעילות חשודות כמו שיכפול של קבצים או שהם משנים את הקוד שלהם כל הזמן ולכן אני פוסל את הקספרסקי אפילו שיש לו מאגר יותר גדול לעומת זאת גם לNOD32 יש מאגר טוב ויכולת לאתר ויורסים על פי התנהגות חשודה כך שהוא שווה לAVAST ואפילו יותר אך לא בחרתי בו בגלל שאין גירסה חינמית שלא פגה תוך חודש וחצי או פחות לעומת הAVAST היה לי ניסון עם כל האנטי ויורסים הללו ואני ממליץ בחום על AVAST

פורסם

בס"ד

אם אתה לא רוצה נורטון קח את

nod32

היא תוכנה שלא דורשת הרבה בכלל

והיא קלה לא שוקלת הרבה וגם פחות או יותר מהירות הסריקה שלה מהירה

שבת שלום

פורסם

אין כמו NOD 32

לא נכון , הביצועים של קספרסקי עדיפים בהרבה , תקרא קצת מבחנים ו\או תבדוק בעצמך ותשנה את דעתך .

שלום.

"כל המגילה הזאת ואתה ממליץ על AVAST" כן ברור בגלל שAVAST גם קליל וגם בעל מאגר של ויורוסים יותר גדול בקספרסקי מעולה ובעל מאגר יותר טוב אבל הוא לא חינמי ובנוסף הוא יותר כבד,וגם לAVAST יש יכולת של זיהו וירוסים שלא נימצאים במאגר שלו לעומת קספרסקי על פי חתימה דיגיטלתי שהוא בודק פעילות חשודות כמו שיכפול של קבצים או שהם משנים את הקוד שלהם כל הזמן ולכן אני פוסל את הקספרסקי אפילו שיש לו מאגר יותר גדול לעומת זאת גם לNOD32 יש מאגר טוב ויכולת לאתר ויורסים על פי התנהגות חשודה כך שהוא שווה לAVAST ואפילו יותר אך לא בחרתי בו בגלל שאין גירסה חינמית שלא פגה תוך חודש וחצי או פחות לעומת הAVAST היה לי ניסון עם כל האנטי ויורסים הללו ואני ממליץ בחום על AVAST

קספרסקי לא כבד משמעותית מ-avast , כל מחשב בסיס היום מריץ את קספרסקי ללא כל בעיה .

לקספרסקי יש מנוע היוריסטי שמוצא וירוסים לא מוכרים במאגר החתימות שלו .

avast אלוף בהתראות שווא , ואת הוירוסים האמיתיים הוא נוטה לפספס .

פורסם

Kaspersky Anti-Virus Personal The Best :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

בזמן האחרון הכישלונות של נורטון בתחום ההגנה מפני וירוסים ממש מבישים, רק ה CORPORATE EDITION שלהם שווה משהו בתור אנטיוירוס.

אני התקנתי את NAV2k5 NIS2k5 NSW2k5 והמערכת היתה איטית בצורה מטומטמת (ומטמטמת(לא שאחרי שמחקתי אותם היא משהו יותר טוב)).

NOD32 קיבלה מקום שני באיזה השוואה של וואלה וקספרסקי מקום ראשון, אבל מניסיון שלי עם קספרסקי, קילובייט אחד מהתוכנה הזו לא יגע במחשב שלי. אני זוכר שהתקינו את קספרסקי במחשבים האומללים שלנו בבצפר (נורת'וודים 1.8 192 מגה ראם ולא זוכר את כרטיסי המסך) כל פעם שהמחשב עולה התוכנה המאמללת הזו התחילה לבצע סריקת מערכת שלמה - מה שכנראה כלל גם את הכונן רשת שמכיל ג'יגות של זבל של תלמידים, שתקע את המחשבים במצב מעורר רחמים בערך חצי יום לימודים, וגם מדי פעם הם כיבדו אותנו במסך כחול (מה שגרם גם לסריקה להתחיל מחדש) אומנם את הסריקה היה אפשר לבטל אבל אפחד לא שם לב אליה ונותן לה לתקוע את המחשב שלו. לכן אני הייתי לוקח את NOD32 בתור הדיפנדר של המחשב - קלילה, עולה מעט מאוד ודי נוחה... (130 ש"ח לתוכנה יחד עם רישיון לשנה בלוגיק, לחדש עולה פחות)

מקווה שעזרתי (וגם אם לא, אני תמיד שמח לטחון בשכל, אין צורך להודות לי ;D)

המשפט האחרון נכתב שנימה הומוריסטית ואין לברבר לי בשכל בגללו (אח שלי עושה עבודה מצויינת גם ככה...)

***אם אין ברצונכם לקרוא את טחינת המוח הנ"ל, אסכם בשבילכם: NORTON SUX, BAD EXPERIENCE WITH KASPERSKY אמליץ על NOD32***

פורסם

גם אני התעצבנתי כבר מקספרסקי הזה, הוא כל הזמן סורק את המחשב וזה מאט אותו, דבר שמורגש גם על המחשב שלי(פנטיום 4 2.8, 512MB זיכרון פנימי)ובנוסף על הסימון קבצים שלו, אז אחרי ההסרה מחקתי גם את הסימונים האלה, שתופסים לא מעט מקום

נוד 32 הרבה יותר מהיר, סורק את כל המחשב העמוס שלי ב-17 דקות לעומת שעה ורבע בקספרסקי ומוצא וירוסים בשניה שאני מנסה להוריד אותם

קליל ויעיל :D

פורסם

לא רק שהוא גרוע אלא הוא גם עושה בעיות לדוגמא: אם מותקן נורטון על המחשב ואתה רוצה לשחק בemperor: battle for dune אז המשחק פשוט לא ייעלה שזה ממש איכזב אותי (כי זה בין משחקי האסטרטגייה הכי אהובים עליי)

פורסם

אתה קובע את איכות המוצר מנסיון של כמה שנים ? איזה גירסא התוכנה הייתה ?

אתה אומר שהוא גרוע? הרשה לי לגחך , קספרסקי כיום הוא אנטיוירוס מוביל , לא סתם שתי חברות אנטיוירוס קנו את המנוע ומבססות את המוצר שלהם עליו (ועובדה שהאנטיוירוסים האלה גם מצליחים מאוד)

בקשר לבעיה עם המשחק - הבעיה היא איתך ! לא במוצר ! לא מתקינים\משתמשים במחשב עם 2 תוכנות אנטיוירוס !

אז לפני שאתה זורק הערות (לא מבוססות) - תבדוק שהבעיה לא אצלך .. ::)

פורסם

שאלה : האם גם הקספרסקי הוא חלק מחבילת הגנה הכוללת פיירוול וגם אנטי וירוס

הערה : אני כבר שנים עם הנורטון וטפו טפו לא היה לי בעיה אחת איתו אז באמת אני לא מבין את כל המתלוננים למיניהם הרי ידוע בכל העולם שסינמטק היא החחברה המובילה בתחומה וזה נקודה !

פורסם

הקספרסקי הוא לא חלק מחבילה...

וסינמטק היא החברה המובילה בעולם במכירות ולא מבחינת איכות התוכנה שלה...kaspersky הרבה יותר טובה ממנה וקלה ממנה. (נקודה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים