עבור לתוכן

יום הולדת ל...Anatoli !

Featured Replies

פורסם

:biggringift: :cwm39: :birthday:

מזל טוב!!!

• תגובות 40
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:biggringift: :cwm39: :birthday:

מזל טוב!!!

פורסם

מאזל טופ וסימן טופ. :)

פורסם

מזל טוב! :yelclap:

פורסם

מזל טוב ! :birthday:

עד 120 אלף דולר תקציב למערכת הבאה שלך.

ובמיוחד בשבילך, יבוא סמיילים מהד פיי*!

k1000smile.giforphsmile.gifeggosmile.gif600smile.gif280smile.gif3000smile.gifrs1smile.gif

*אם הם תובעים אותי על הפרת זכויות יוצרים אני מכחיש כל קשר, ואומר שאתה הכרחת אותי וזה הכל רעיון שלך

פורסם

מזל טוב ! :birthday:

עד 120 אלף דולר תקציב למערכת הבאה שלך.

ובמיוחד בשבילך, יבוא סמיילים מהד פיי*!

k1000smile.giforphsmile.gifeggosmile.gif600smile.gif280smile.gif3000smile.gifrs1smile.gif

*אם הם תובעים אותי על הפרת זכויות יוצרים אני מכחיש כל קשר, ואומר שאתה הכרחת אותי וזה הכל רעיון שלך

מרגש :'(

אני אומר אותו דבר, אין לי כח לעשות copy paste

פורסם

מזל"ט!

וכמיטב המסורת,

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

+

:funn:

+ :birthday::biggrimjackbox::biggringift: וכאלה... ;)

פורסם

אנטולי הוא אחד האנשים המיקצועים שיש פה באתר

מזל טוב בן אדם

ממני ומ MEGADETH כן כן הם זוכרים אותך

הרבה מזל זה הכי חשוב לפי דעתי

פורסם

לא מבין למה הרוסים המתועבים האלה מחליטים לקרוא לילדים שלהם בשמות רוסיים

מישהו צריך להזכיר להם (לחלק היהודי שעלה שלא עולה על ה 10% מכלל העולים אני עכשיו לא מדבר על 90% הגויים השקרנים שתפסו טרמפ על העליה והשחיתו כל חלקה טובה מדינה) שהם נמצאים בא"י וצריך לקרוא לילדים שלהם בשמות עבריים ולא להיות תקועים עם שמות רוסים

ואם לא מוצא חן בעיניהם , הם יכולים לקפוץ מצידי לים ולשחות לרוסיה או לחילופין לקנות כרטיס טיסה חד כוייני. לשם

פורסם

מזל טוב גבר !

פורסם

מישהו צריך להזכיר להם (לחלק היהודי שעלה שלא עולה על ה 10% מכלל העולים אני עכשיו לא מדבר על 90% הגויים השקרנים שתפסו טרמפ על העליה והשחיתו כל חלקה טובה מדינה)  שהם נמצאים בא"י וצריך לקרוא לילדים שלהם בשמות עבריים ולא להיות תקועים עם שמות רוסים

ואם לא מוצא חן בעיניהם , הם יכולים לקפוץ מצידי לים ולשחות לרוסיה או לחילופין לקנות כרטיס טיסה חד כוייני. לשם

כבר חשבתי שנגמרה הגזענות הטיפשית הזאת

לך לטיפול.

אנטולי, שיהיה לך מזל טוב ויומהולדת שמח.

פורסם

congratz :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday::biggringift:

פורסם

מזל טוב איש!!!!!!!!!!!

:yelclap::xyxthumbs::birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :cwm39:

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

:funn:

פורסם

מישהו צריך להזכיר להם (לחלק היהודי שעלה שלא עולה על ה 10% מכלל העולים אני עכשיו לא מדבר על 90% הגויים השקרנים שתפסו טרמפ על העליה והשחיתו כל חלקה טובה מדינה)  שהם נמצאים בא"י וצריך לקרוא לילדים שלהם בשמות עבריים ולא להיות תקועים עם שמות רוסים

מזל טוב גם לך, ארגנת לעצמך "חופשה" מהפורום.

ואנטולי אח שלי, שיהיה לך מזל טוב :biggrimjackbox: :DJsmile: :DJsmile: :DJsmile: :birthday:

וכמיטב המסורת:

+אחד לשנה הבאה :funn:

וכמו שאני מכיר אותך, אתה תחגוג תיומולדת כמו שצריך ;D

פורסם

תודה רבה לכולם!

הרגע חזרתי מהחגיגות שלי בחוף. הרבה בשר וחברים, היו מלא צחוקים (ואפילו היה לנו מסטול אחד שנשאר עם תחתונים ותהחיל לעשות שכיבות שמיכה :silly:).

ד"א, לכמה זמן חופשה הוא זכה מהפורום בעוון דברי החכמה שלו?

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים