פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים טוב נכון ניצחת. זה בעעע אל תשתמש, תפציץ את כל העולם בפינגים ותשתמש בדואר של ואללה
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים ^^^ לא אמרתי שלהפציף בפינגים זה רעיון טוב.. סה"כ אמרתי שוואלה נראה לי הרבה יותר נחמד ביחס לגימייל
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר גימייל הרבה יותר טוב מוואלה.אין פרסומות שצריך להסתכל עליהם,מנגנונים משופרים לשמירת הודעות,נפח גדול יותר בסופו של דבר,מנגנונים מתוחכמים יותר לסינון ספאםוהכי חשובסיומת גימייל. .... כדי לשמור על רמה.
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים האיימייל של וואלה בכלל לא נוח אני לא מבין איך אתה יכול להשתמש בו..... וגם אני במשך כל הזמן שיש לי גימייל (מאז May 22, 2004) בקושי קיבלתי ספאם... ליתר דיוק בערך 4 הודעות ספאם קיבלתי וגם הם הגיעו ישר לתיבת הספאם בגימייל... שום איימייל רצוי לא הגיע לתיבה הזאת... אבל לאימייל שלי בנטוויזן מגיע המון SPAM... אף פעם לא הבנתי איך זה אחרי הכל אף פעם לא השתמשתי בתיבה הזאת כמעט... לפני שבועיים עשיתי WhoIs לאיחסון שקניתי וגילתי שיש שם את האיימייל שלי יכול להיות שזה בגלל זה? לא נורא מה אכפת לי... ומה אכפת לי שבוואלה יש 3 גיגה? מצידי שבGMAIL יהיה 200 ובוואלה יהיה 200 גיגה ני עדיין ישתמש בGMAIL...
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר לגוגל יש כרגע 2500 מגה בייטים בערך, בקרוב הוא יעבור את השלוש. חוץ מזה מי רוצה אימייל של וואלה עם פרסומת למטה בכל הודעה ששולחים?
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים בטח משנה. לא ניראה לי שהית רוצה שכשאתה שולח אימייל לבקשה עבודה\לחברה\לדודה שלך מח"ל, שיהיה בא פירסומת של האתר חברים [או לקודומים בטעמים שונים]
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מי רוצה את הפירסומת המפגרת שלהם? מה הם בכלל נדחפים לאימיילים פרטיים של אנשים? זה גובל בחוצפה. "קטנוניות" עאלק.השירות אימייל הכי נקי שאני מכיר - בלי ספאם, בלי פרסומות שמכסות לך חצי עמוד, מהיר וקומפקטי הוא ג'ימייל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.