עבור לתוכן

להלחם בספאם - באמת!!!

Featured Replies

פורסם

אז איך זה עובד:

כל משתמש שמקבל ספאם לתיבה (כולנו) נרשם באתר החברה ומוריד את התוכנה. מעכשיו, כל פעם שהמשתמש יקבל ספאם לתיבה

התוכנה תשלח בקשה אחת (PING) לאתר שממנו הגיע הספאם במיקום אסטרטגי.

אם הספאם יגיע להרבה אנשים, הרבה אנשים ישלחו בקשות, ובעזרת צוות המומחים של התוכנה האתר יואט כמעט עד שיופל.

אז מאיפה הם מקבלים את הכסף?

פשוט מאוד. חברות גדולות שלא רוצות לקבל ספאם רוכשות מהחברה רשיון מיוחד שמאפשר להם לשלוח בקשות רבות מבלי להשתמש בתוכנה.

כך החברות הגדולות משלמות לחברה, אנחנו מקבלים פחות ספאם והרבה יותר סיפוק (בחינם יש לציין) והספאמרים מקבלים פחות רכישות. מושלם.

להורדת התוכנה ( חינם) :

http://www.bluesecurity.com/

• תגובות 35
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם לא היה צריך להוריד תוכנה, הייתי משתמש בזה.

אני מקווה שהתוכנה לא תגרום לספאם נוסף.

פורסם
  • מחבר

לא רק שהתוכנה נקייה מפרסומות היא גם נקייה מרוגלות.

ולא חייבים להפעיל אותה כל הזמן, רק מדי פעם.

פורסם

מלבד העובדה שאני חשדן באופן טיבעי ביוזמות כאלו, כמה דברים לא מתחברים לי:

א. בשביל לשלוח פינגים אני לא צריך את התוכנה הזו.

ב. אם אני חברה גדולה למה אני צריך לשלם לחברה הזו כסף ע"מ לשלוח פינג (לא זכור לי שצריך לקבל רשות ממישהו ע"מ לשלוח PING) ועוד מבלי להשתמש בתוכנה שלהם.

ג. כמו שאני רואה את זה, שימוש המוני בתוכנה הזו יאט לא רק את השרתים שאמורים להיות מטרת המתקפה אלא גם את כל הצמתים והנתבים בדרך, ואלה בתורם יאטו את הנתבים שמחוברים לנתבים שמואטים -  בקיצור תגובת שרשת שתאט את הרשת כולה, ובעצם התוכנה הזו תהפוך את המחשב ה"נגוע" לזומבי שישלח פינגים לכל מי שמפתחי התוכנה ירצו בכך. 

בקיצור, התוכנה הזו נשמעת לי יותר ויותר כמו תולעת.

ומה אמרה לי המורה שולה בכיתה ו':

"פשוט תגיד לא"

פורסם

אני בכלל לא מקבל ספאם לתיבת הג'י מייל שלי :nixweiss:

פורסם

אני בכלל לא מקבל ספאם לתיבת הג'י מייל שלי :nixweiss:

GMAIL RULES :xyxthumbs:

פורסם

אין לי ספאם בגרוש.. :xyxthumbs:

פורסם

גם אני בקושי מקבל ספאם....

והתוכנה הזאת לא נראת לי משהו...

פורסם

GMAIL RULES :xyxthumbs:

:xyxthumbs: ג'ימייל זאת באמת התיבה הכי טובה שהיתה לי

פורסם

אני לא מבין למה כולם נדבקים לגימייל הזה... גם אנגלית גם תפירט מגעיל ועד לא מזמן גם גיגה בלבד...

פורסם

אני לא מבין למה כולם נדבקים לגימייל הזה... גם אנגלית גם תפירט מגעיל ועד לא מזמן גם גיגה בלבד...

:screwy:

פורסם

למה :screwy: ? אתה יכול להסביר לי במה הוא יותר טוב נגיד אמממ מהדואר של וואלה???

פורסם

אמממ בהכל!

פורסם
  • מחבר

הנה התשובות לשאלות ששאלתם:

חברות גדולות לא יכולות לשלוח פינגים בגלל יחסי הציבור. אם חברה גדולה תאט אתרים של ספאמרים היא מייד תותקף על ידיד גורמים שונים.

אבל, אם חברה אחרת תתקוף את הספאמרים אם הם ישלוח לחברה הגדולה ספאם, הם ינקמו בספאמרים מבלי לשללם מחיר .

את התוכנה צריך כדי לשלוח פינגים למקומות הנכונים. בכל פעם שהתוכנה תתחבר היא תשלח בין פינג אחד לכמה עשרות (כי כל פעם שנרשמים החברה פותחת עוד כמה תיבות אימייל מומחשבות שאם הן מקבלות ספאם אז אתם מתקיפים את הספאמרים).

להאט את האינטרנט? שטויות. לא מדובר במיליוני פינגים 24 שעות ביממה, מדובר כרגע לכל היותר ב100 אלף פינגים לאתר אחד בזמנים שונים. כלום לעומת מה שקורה בשאר האינטרנט.

וגם לי יש גימייל, וגם אני לא מקבל ספאם לשם (בגלל החוכמה שלי ולא בגלל התיבה), אבל לתיבה שלי בספק האינטרנט אני מקבל ספאם ללא הפסקה (רובוט מצא את הכתובת שלי פעם אחת). וזה חשוב להלחם בספאמרים המרושעים רק כדי להחזיר את הצדק.

פורסם

מה בהכול??? gmail זה :silly: בעעע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים