פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים לחסל את הניט? כלומר?ניסיתי עם מקדח יותר גדול, והוא פשוט עשה חור יותר גדול.ומה נהיה עם הניט ? כשהגדלת את החור, הניט אמור ליפול ! מה שמחזיק זה הכיפה המקורית (מה שאתה רואה בניט, עם החור) ובצד השני יש כיפה שנוצרה כשסגרו את הניט. באמצע, בין הכיפות, יש שרוול דק , שאותו אתה אמור להעלים.
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים בקשר למסך אמרו לך כאן כמה פעמים שזה מסוכן ואני יגיד עוד פעם בתוך מסך יש הרבה מאוד קבלים למינהם ששומרים מתח עד ל 35000 וולט פי 160 ממתח רגיל שזה 220 וולט בקיצור זהירות יתר המתח ישנו גם אחרי שניתקת מהחשמל
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים איך אפשר לעשות גימור מראה למסך ? הריי הוא פלסטיק ולא מתכת כמו המארזהאירו את עיניי בבקשה
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מחבר ומה נהיה עם הניט ? כשהגדלת את החור, הניט אמור ליפול ! מה שמחזיק זה הכיפה המקורית (מה שאתה רואה בניט, עם החור) ובצד השני יש כיפה שנוצרה כשסגרו את הניט. באמצע, בין הכיפות, יש שרוול דק , שאותו אתה אמור להעלים. עבד איך אפשר לעשות גימור מראה למסך ? הריי הוא פלסטיק ולא מתכת כמו המארז האירו את עיניי בבקשה הגימור נעשה בעזרת צבע אקרילי שקוף. כך שאפשר לעשות את הגימור הזה גם על פלסטיק וגם על מתכת.
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים לגבי מסך אני לא ממליץ לך ליפתוח אותו (אני טכנאי אלקטרוניקה במיקצועי) אם וכן החלטת ליפתוח אותו אתה תיראה כבל שמגיע למסך למעלה ויש עליו גומי עגול שחור.מסביבו תוכל להבחין בגריז זהירות!!! יש שם 25,000 וולט אומנם הזרם שם נמוך אבל זה מספיק בישביל ליזרוק אותך חצי מטר עד מטר אחורה אני חוזר תיזהר בכול משמעות המילה יש לי חבר שרצה להיות חכם וחטף וגרם נזק למסך לגם לגיד ביד שלו תיזהר :nono:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.