עבור לתוכן

צביעת מארז, מקלדת ומסך...

Featured Replies

פורסם

אני כרגע בתחילת פרויקט צביעה של המארז (Antec 1040 לבן), מקלדת (לוג'יטק iTouch) ומסך (Mag XJ700T), את כולם אני צובע בכחול כהה עם גימור "מראה".

שתי שאלות קטנות:

איך אני משחרר את הברגים שמחזיקים את הבסיס העליון והתחתון של המארז?

שאלה שניה, לגבי המסך, אני מחפש מדריך לצביעת מסך, יש לי מושג כללי מה לעשות, אבל אני לא מחפש לעשות פאשלות, כי כרגע לא יתאפשר לי לקנות מסך חדש אם משהו יתשבש. לינק למדריך טוב מאוד יעזור ;)

פורסם

יש בחלק העליון ברגים תוציא אותם אבל קודם תוציא את הפנל

פורסם

במארזים רבים בחלק העליון אין ברגים, אל ניטים, ואז קשה למדי להוציא אותם ללא הציוד הנכון.

פורסם
  • מחבר

אם זה היה פשוט לא הייתי שואל...

אני צריך לדעת מה אני צריך בשביל להוציא את הניטים/ברגים האלו?

פורסם

תזהר מאוד אם אתה מפרק את המסך, מאוד מאוד מאוד... אפשר לחטוף כזאת מכת חשמל.. שעושה נזק רציני...

פורסם

תצבע עם ויניל!

זה פשוט, כמושאומרים : OWNZ!

רק ויניל. זה הכי טוב, איכותי ויפה.

אני עשיתי טעות במארז שלי...

עומר

פורסם

תזהר מאוד אם אתה מפרק את המסך, מאוד מאוד מאוד... אפשר לחטוף כזאת מכת חשמל.. שעושה נזק רציני...

מן הסתם הוא יפרק אותו ויצבע כשהוא לא בחשמל..

פורסם

אם זה היה פשוט לא הייתי שואל...

אני צריך לדעת מה אני צריך בשביל להוציא את הניטים/ברגים האלו?

מקדח קטן, אשר יקדח אך ורק את הראש של הניט ואז זה כבר ישוחרר.

פורסם

איך עושים גימור מראה?

פורסם

מן הסתם הוא יפרק אותו ויצבע כשהוא לא בחשמל..

תכונה מאד מענינית אבל מסוכנת של המסך היא להמשיך להיות מסוכן גם כשהוא לא בחשמל. יש מספר מנגנונים במסך שתפקידם לאגור מספיק אנרגיה לפעולה הבאה. זה אומר שיש הרבה מאד קבלים שמחזיקים מתח די גבוה, שרק מחכה לפריקה. אם נוגעים במשהו שלא צריך לגעת - גורמים לנזק רציני ביותר הן למסך והן לעצמך. הייתי ממליץ לא לפתוח את המסך אלא לצבוע מבחוץ. זה באמת לא שווה את הסיכון .

פורסם

אופציית החיפוש צריכה להיות חובה אצל כל משתמש אשר רוצה למצוא מקסימות מידע,

לכן אם הוא היה עורך חיפוש קל הוא היה מגלה שדנו על צביעת מסך לפני 5 ימים בערך, וגם דנו בעניין ההתחשמלות.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=14524;start=10

פורסם
  • מחבר

קטן, אשר יקדח אך ורק את הראש של הניט ואז זה כבר ישוחרר.

תודה.

איך עושים גימור מראה?

אני משתמש בצבע אקרילי שקוף ("לק שקוף מגן חלודה" בתרגום של יעקבי), 30 שקל בהום-סנטר, נראה איך יצא.

לגבי המסך, למישהו יש לינק למדריך כלשהו בנושא?

פורסם
  • מחבר

כרגע ניסיתי לקדוח את הניטים עם מקדח קטן, וכל מה שזה עשה זה להגדיל את החורים, הניטים לא יצאו. מה עשיתי לא נכון?

פורסם

כרגע ניסיתי לקדוח את הניטים עם מקדח קטן, וכל מה שזה עשה זה להגדיל את החורים, הניטים לא יצאו. מה עשיתי לא נכון?

תשתמש במקדח טיפה יותר גדול. מה שאתה בעיקרון צריך לעשות הוא ללקדוח מספיק כדי לחסל את הניט.

------/ |

/ +------|

\ +------|

------\ |

איך הציור ? :)))

פורסם
  • מחבר

לחסל את הניט? כלומר?

ניסיתי עם מקדח יותר גדול, והוא פשוט עשה חור יותר גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים