עבור לתוכן

סיפור עצוב מאוד

Featured Replies

פורסם

ישן (לא נעים להגיד את זה על דבר כזה)

באמת עצובב... :'(

פורסם

סיפור עצוב מאוד :'(

זה באמת אמיתי ?

פורסם

זה די מוכר

מאוד עצוב  :'(

פורסם
  • מחבר

סיפור עצוב מאוד :'(

זה באמת אמיתי ?

סיפור עצוב מאוד,וקראתי אותו כבר פעמיים..

לגבי הזאלה אם זה אמיתי או לא,אני חושב שכן...מי ירצה לזייף מכתב כזה?

פורסם

:'( :'( :'( :'(

לא יכלתי להמשיך עד הסוף זה יותר מדיי עצוב :'(

פורסם

מרגש, עצוב ועוד מיליון רגשות שלא בדיוק ניתנים לתיאור... :'(

פורסם

crying.gifcrying.gif

Cute-Baby-Boy-Crying.gif

crying_9689.gif

פורסם

מה נותן לך לפרסם את זה?

לגרום לאנשים להיות עצובים?

פורסם

נראה לי מצוץ מהאצבע , שפה "ספרותית" מידי לדעתי בשביל שילד/נער ישתמש בה, חוץ מזה שמתם לב לחתימות שיש בפורום הזה ?!? מה זה אתר הכוניפות והערסים הישראלי ???????

פורסם
  • מחבר

מה נותן לך לפרסם את זה?

לגרום לאנשים להיות עצובים?

ציטוט מתוך הסיפור:

"אני מרשה לך, ערן, בעצם, אני מבקש ממך, שתראה את המכתב הזה לכמה שיותר אנשים. שיבינו מה יש להם בידים, שיעריכו את מה שקיבלו, שלא יקבלו כל כך הרבה דברים כמובנים מאליהם. שיחיו באמת את החיים עד הסוף וימצו אותם בכל המובנים, כדי שכשיגיע הרגע שבו הם יצטרכו לעזוב את העולם הזה לא תלווה אותם תחושת החמצה נוראית על כל מה שפיספסו, על כל מה שהיו יכולים לעשות אחרת... "

פורסם

נראה לי מצוץ מהאצבע , שפה "ספרותית" מידי לדעתי בשביל שילד/נער ישתמש בה, חוץ מזה שמתם לב לחתימות שיש בפורום הזה ?!? מה זה אתר הכוניפות והערסים הישראלי ???????

גם אם כן וגם אם לא - הסיפור הזה שופך אור על נקודה מאוד חשובה.

האמת גם לי זה נראה ספרותי מדי מכדי להיות אמיתי, אבל אני לא אחפש דרכים להכחיש את זה.

לזכור, להפנים, ולעשות עם זה מה שנראה לנכון.

פורסם

קראתי את הסיפור הזה לפני הרבה זמן. וזה ידוע שלא ילד כתב אותו. כתב אותו פסיכולוג(או כמה) בשביל שיפרסמו את זה ויעשו את הברור מאליו...

פורסם

:'( :'( :'( :'(

עצוב. ממש נוגע ללב.

אני מסוג האנשים שקוראים כמה מילים ומתמצתים את הכתוב כמה שאפשר כדי להבין, אבל את זה משום מה קראתי מילה במילה. :'(

כואב, אבל נכון.

זה רק גורם להעריך את החיים ולהבין שהחיים הם מתנה חד פעמית, נצלו אותם. :nixweiss:

פורסם

הסיפור הזה ישן וחרוש.

הוא פורסם במקור באתר "כיפה".

הסיפור אינו אמיתי, הוא הגיע בכדי להעביר מסר.

אני זוכר שפעם ראיתי ממקור אמין שאמר כי הסיפור נכתב רק בכדי להעביר את המסר הזה (נראה לי איזו ידידה של מי שכתב את הסיפור הגיבה לגבי זה איפשו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים