פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים ה-i זה קטע די לא ברור. אין לזה בדיוק פירוש ספציפי, כל חברה מנפיצה משהו אחר ובגדול היום משתמשים בזה סתם כי זה מצלצל טוב. אצל אייריבר אני במקרה מכיר את הסיפור - לפני שנים רבות, עוד בימי הדיסקמן העליזים, היה לאייריבר סלוגן שהלך ככה: "Music that flows like iRiver". במקרה הזה כמו שאפשר לראות ה-i בעצם אמורה להיות הגויה כמו a במבטא אסייתי משונה, דהיינו a river, "נהר". אייריבר גם הוסיפו i בתחילת השם של כל מוצר לפי תבנית קבועה, רק שבמוצרים ה i הייתה עבור Intelligent:iMP = Intelligent Media PlayeriFP = Intelligent Flash PlayeriHP = Intelligent Hard drive Player
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים איפה? (לא זכור לי)ה-i זה קטע די לא ברור. אין לזה בדיוק פירוש ספציפי, כל חברה מנפיצה משהו אחר ובגדול היום משתמשים בזה סתם כי זה מצלצל טוב. אצל אייריבר אני במקרה מכיר את הסיפור - לפני שנים רבות, עוד בימי הדיסקמן העליזים, היה לאייריבר סלוגן שהלך ככה: "Music that flows like iRiver". במקרה הזה כמו שאפשר לראות ה-i בעצם אמורה להיות הגויה כמו a במבטא אסייתי משונה, דהיינו a river, "נהר". אייריבר גם הוסיפו i בתחילת השם של כל מוצר לפי תבנית קבועה, רק שבמוצרים ה i הייתה עבור Intelligent:iMP = Intelligent Media PlayeriFP = Intelligent Flash PlayeriHP = Intelligent Hard drive Player
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.