עבור לתוכן

העברת קבצים איטית ברשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מחשבים מחוברים עם 3Com Hub/Router OfficeConnect 11g, על מחשב אחד כרטיס רשת של GigaByte על השני מתאם רשת אלחוטית USB של 3Com שמחובר לUSB 2 (ואמור לעבוד במהירות מלאה).

בתקשורת רגילה בניהם ותקשורת לאינטרנט הכל בסדר, אבל כשאני מנסה להעתיק קבצים מאד גדולים מאחד לשני (2 - 3 ג'יגה) ההעתקה לוקחת בין שעה לשעתיים במקום 15 - 20 דקות שזה אמור לקחת.

תופעה מוכרת?

פורסם

קוראים לתופעה הזאת 802.11b חבר... מה לעשות. המהירות המקסימלית התיאורטית שלו היא 11מסל"ש ולכן הוא לא מתאים להעברת קבצים.

פורסם
  • מחבר

לדעתי אני מחובר עם 11a או 11g, שאמור להיות במהירות 54.

אבל אני אבדוק את זה שוב...

פורסם

צודק כנראה שזה G. אם ככה - יכול להיות שאתה מרוחק מהמכשיר ובגלל סיגנל (SIGNAL) חלש יש לך קצבים איטיים.

ובכלל, גם בG המהירויות לא משהו ולוקח הרבה זמן להעביר. אתמול העברתי שני ג'יגה בחצי שעה או משהו דומה.

פורסם
  • מחבר

בחישוב מהיר, נניח שמהירות הרשת היא 5 מגה לשניה אחרי כל מיני קיזוזים, אז העתקה כזאת צריכה לקחת בערך 6-7 דקות.

גם אם המהירות היא חמישית מזה, שזו המהירות של 11a ושל USB 1.1 (במקרה שאני מבולבל לגמרי עם כל החיבורים אצלי במחשב) ההעתקה לא צריכה לקחת יותר מחצי שעה.

אצלי זה לוקח בין שעה וחצי במקרה הטוב לשלוש שעות במקרה הרע.

ושוב הבהרה: הבעיה קיימת רק בהעתקה של קבצים גדולים, אני משתמש במחשב הזה דרך VNC באיכות מקסימלית, משתמש עליו בbittorent ן-emule וגם מעתיק קבצים יותר קטנים בלי שום בעיה.

כמובן שכשאני מעתיק קבצים גדולים כל שאר זוללי רוחב הפס כבויים.

פורסם

תוכנות השיתוף פועלות טוב כי הן לא צורכות יותר מרוחב פס האינטרנט שלך - הרבה פחות מרוחב הפס של הרשת. מתחילים לראות את הבעיה כשמעבירים קבצים.

מהירות רשת G לדוג' היא 54 M BIT- זתומרת שכשמחלקים ב 8 מקבלים את המהירות במגהבייט. עכשיו אתה מבין מה הענין?

פורסם

והרי ה 54 זה HOAX אחד גדול, בפועל בקצב תעבורה, אתה לא תעבור אף פעם את ה 30MBIT/SEC במקרה האופטימלי (ואני מניח שזה לא), אז אולי אתה מקבל 3.75MB לשניה..

פורסם

והרי ה 54 זה HOAX אחד גדול, בפועל בקצב תעבורה, אתה לא תעבור אף פעם את ה 30MBIT/SEC במקרה האופטימלי (ואני מניח שזה לא), אז אולי אתה מקבל 3.75MB לשניה..

אמת...

פורסם

זה לא HOAX ולא בטיח

אם הקו היה 30mbps היית מקבל 20 ובוכה ש-30 זה HOAX

בכל קו תקשורת אתה צריך לשלם על התקשורת, בחיבור חוטי רגיל האחוז קטן יותר אבל גם שם הוא קיים.

מה לעשות שבחיבור אלחוטי יש יותר הפרעות?

פורסם

בסופו של דבר זה מה שמקבלים! רעש או לא רעש...

פורסם

וגם ברשת קווית אתה לא מקבל 100mbps...

וגם בדיסק קשיח של 100GB אתה לא מקבל 100GB

וגם במעבד של 1000Mhz אתה לא מקבל 1000 פעולות בשניה

ועוד ועוד ועוד...

פורסם

רק שברשת אלחוטית, בוא נאמר, הסטייה יכולה להיות בהחלט מאוד מורגשת ולא תואמת לציפיות.

פורסם
  • מחבר

משגעים אותי הויכוחים הטפשיים שנוצרים פה בכל ת'רד... כל שאלה הופכת לויכוח מי משתין יותר רחוק.

אם מישהו היה טורח לקרוא את מה שכתבתי הייתם שמים לב שמראש קיזזתי במהירויות בחישובים שלי - 54Mbit = 6.75Mbyte, אני מראש לא מצפה ליותר מ 4 - 5 Mbyte , וגם 3 היה בסדר, הבעיה היא שזה שליש ואפילו חמישית מזה... ברשת בלי רעש והפרעות, ורק בהעתקת קבצים גדולים.

פורסם

ברשת אלחוטית הקצבים משתנים לסירוגין. יכול להיות שבגלל זה לוקח הרבה זמן, והאינדיקציה להעברה מוגזמת לפעמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים