עבור לתוכן

בעיה עם הבטריה של ה X5L

Featured Replies

פורסם

שלום קניתי X5L מחו"ל וישר מהקופסא השתמשתי בו הבטריה הייתה מלאה...

האורך חיים של הסוללה אבל אמור להיות 35 שעות ואחרי שטענתי אותו פעם אחת הוא רק הגיע לאיזה 16 שעות....

דפקתי את הבטריה איכשהו בכך שלא הכנסתי אותו לטעינה ישר שקיבלתי אותו?

פורסם

אתה בטוח שזה X5L?

פורסם

שלום קניתי X5L מחו"ל וישר מהקופסא השתמשתי בו הבטריה הייתה מלאה...

האורך חיים של הסוללה אבל אמור להיות 35 שעות ואחרי שטענתי אותו פעם אחת הוא רק הגיע לאיזה 16 שעות....

דפקתי את הבטריה איכשהו בכך שלא הכנסתי אותו לטעינה ישר שקיבלתי אותו?

לפעמים זה קורה ....שים לב לדוגמא כשאתה קונה פלאפון חדש (או בטריות נטענות) הסוללה לא מלאה אך בערך חצי מלאה.

תמיד צריך ישר להטעין אותו גם אם הוא ....זה נותן לבטרייה "פוש" ראשוני.

פורסם

אבל מה ההיגיון בלהטעין משהו שהוא כבר טעון?

איך הוא יטען אם הוא מלא?

פורסם

המכשיר שמגיע באריזה הוא לא בדיוק מלא ....אולי חצי מלא. ובגלל זה יש להטעינו.

פורסם

אבל אם רשום שהוא מלא יענו המקום שבו מוצג מצב הסוללה במסך מראה שהיא מלאה עד הסוף אז מה זה יעזור להמשיך להטעין אם הוא מלא?

פורסם

אני לא יודע מה קרה ספציפית למכשיר שלו ואם זה כולל את כל הגנים, אני פשוט אומר שצריך להטעין כל מכשיר עם בטרייה נטענת עוד לפני השימוש הראשון.

פורסם

לא הבנת אותי נכון?

שאלתי בשביל מה להטעין נגן אחרי שכבר רשום שהסוללה מלאה?

מה זה נותן?

הוא לא יכול להיטען יותר ממה שאפשר אז למה?

פורסם

אף פעם באף נגן לא רשום במפורש שהבטרייה מלאה ........בכל מקרה גם אם היא "מלאה " יש להטעינה לפני השימוש הראשוני......ככה זה לא אני החלטתי.

פורסם

פעם אחרונה שקניתי פלאפון, דווקא אמרו לי להפעיל את המכשיר באופן רגיל עד שהסוללה תיגמר, ורק אז להתעין אותו הטענה מלאה עד הסוף...

פורסם

טוב זה כנראה משתנה ממכשיר למכשיר אבל בכלליות זה ככה.

פורסם

זה ממש מוזר כל הקטע הזה

פורסם

טעות.

בסוללות מסוג ליתיום, לא מומלץ שהסוללה תרד מ 35%. רצוי ואף מומלץ לטעון את הסוללה -בכל זמן- שהמכשיר לא בשימוש.

זוהי המלצת היצרנים, הן יצרני מכשירים סלולריים כמו SAMSUNG ומוטורולה, והן יצרני מחשבים ניידים ומחשבי כף יד כמו HP ו DELL.

אני גם חושב שפשוט קיבלת את הדגם X5 ולא X5L. ואם כן, פשוט תטעין את המכשיר 24 שעות מבלי להשתמש בו ונסה שנית.

בכל מקרה - תמיד, אבל -תמיד- כאשר קונים מכשיר חדש, רשום לך בפירוש לתת למכשיר להטען 12 - 24 שעות (תלוי בסוג הבטריה ובהוראות היצרן) לפני השימוש הראשוני. זה אומר - לא לפתוח את המכשיר ולא לגעת בו מבלי להטעין את הסוללה במשך הזמן הנדרש לפני שימוש ראשוני.

פורסם

ובשביל מה ההטענה המיותרת הזאת?

פורסם
  • מחבר

קראתי בפורום אחר שהניסויים שעושים החברות למדוד אורך חיים של סוללה הם בד"כ על ווליום 1 ואמפי3 64KBPS ככה שבממוצע האורך חיים אם אתה משתמש נורמלי אמור להיות 18 שעות בX5L ואם מבטיחים 15 שעות בX5 אז זה בפועל רק 8 או 6....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים