פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים נניח שאני יורה אז אחרי 5-4 שניות אני רואה את היריותאותו דבר בהליכה ובתזוזההכל קורה אחרי כמה שניות
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים יש במה בוטים ךהורדה אבל המשחק לא שווה גרוש עם בוטים.........כל הרעיון זה הטקטיקות והאסטרטגיות נגד שחקנים אמיתיים.........
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים הוא לא חייב לסיים את כל האימוניםת מספיק שהוא מסיים את האימונים הבסיסיים והוא כבר יוכל לשחק כמעט בכל המפות....
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר בקשר לבוטים שאלתי למעלהבקשר למשחק אני דיי מבולבל יש את America's Army America's Army Special Forces ויש שתיי גרסאותAmerica's Army Special Forces Version 2.1.0America's Army Special Forces Version 2.4ה-Special Forces זה AA 2 ??ומה הקטע עם הגרסאות 2.1 ו-2.4 ? ה-2.4 יותר חדש משופר והכל ??
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר הורדתימה צריך לעשות סיימתי את האימוניםומה עכשיואיך משחקים ברשת ??חבר אמר לי משהו על שצריך להירשם באתר של המשחק
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים אין אפשרות, כל הקטע זה משחק הרשת המשותף עם נובים... משחק שווה במיוחד אבל קצת קשה בהתחלה :ם
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים הורדתי מה צריך לעשות סיימתי את האימונים ומה עכשיו איך משחקים ברשת ?? חבר אמר לי משהו על שצריך להירשם באתר של המשחק תיכנס לאתר של המשחק תירשם שם תיכנס למשחק, תעבור שוב!!!...את האימונים...וכאשר הוא יבקש שם משתמש וסיסמא תרשום שם את השם שאיתו נרשמת באתר וזהו זה!
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר סבבה עכשיו אני נרשםאה ואחי Special Forces זה AA 2 ?או שזה אותו משחק רק בגירסה חדשה ומשופרת יותר ?כי אני הורדתי ת'Version 2.2אז אם ה-Version 2.4 יותר חדש ומשופר והכל אני יוריד אותו
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר טוב עכשיו פשוט להתקיןאו שצריך איזשהו פא'צ כי סיימתי את כל האימונים ואין לי כוח לסיים שוב
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר התקנתי ת-2.4 יש שרתיםהתחברתי והמשחק התחיל כשאני הולך אז אני מתחיל להיכנס בקירות ורואה ת'בגים ויש קפיצות ותקיעות כאלהמה עושים אולי יש פא'צ יש לי 6600GT אה ובאימונים זה לא קרה המשחק רץ חלקרק במולטי פלייר יש ת'בעיות האלה
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר אני יסביר את הבעיה יותר טובנניח שאני יורה אז אחרי 5-4 שניות אני רואה את היריותאותו דבר בהליכה ובתזוזההכל קורה אחרי כמה שניות
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים איזה פינגים אתה מקבל לשרתים? תיכנס לשרתים בעלי הPING הכי נמוך. מה שקורה לך הוא לאגים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.