עבור לתוכן

המלצה על רמקולים

Featured Replies

פורסם

עבר הרבה זמן מאז כתבתי בפורום 'אפילו שאני גולש פה בכל יום...

בכל אופן אני צריך עזרה בבחירת זוג רמקולים כתופסת למערכת 5.1 שכרגע מורכבת

מזוג רמקולים epos m12 רמקול סנטר ברונז של מוניטור אודיו ורסיבר של מרנץ sr4200.

המחיר הוא 1700 עדיף וכדיי פחות

.

יהיה נחמד באותה הזדמנות לקבל המלצה גם על סאב.

תודה

פורסם

Epos ELS3 הם הבחירה: http://www.amnonsound.co.il/site.php?categoryId=34&templateId=23&itemId=22

מדובר ברמקולים הנחשבים כ-best bang for the buck בכלל ובפרט במערכת שלך, מאחר והם יתאימו לקדמיים בגוון הצליל ובמראה. מחירם כ-2000 ש"ח, לפי דעתי אם אתה מתמקח\משלם במזומן תקבל אותם ב-1700 ש"ח.

לגבי המלצה לסאב - מה התקציב? אתה מחפש סאב למוזיקה או קולנוע ביתי?

פורסם
  • מחבר

,תודה על התשובה... אני הלך עליהםכי אני רואה שממליצים עליהם בהרבה מקומות...

בקשר לסאב אני חושב שיותר חשוב לי קולנוע ביתי....במה מתבטא ההבדל בין סאב לממוזיקה ולסרטים..?

פורסם

רק אל תלך עליהם בלי לשמוע. נכון שהם מצטיירים כ'ברירה הטבעית', אך עדיין כדאי מאד לבקש הדגמה אצל אמנון כדי לאמת את ההשערות שהעלנו כאן.

לגבי הסאב - הדרישות מסאב למוזיקה וסאב לקולנוע ביתי שונות למדי. סאב המצטיין במוזיקה קשה הרבה יותר לייצר ולכן עלותו גבוהה יותר, יחסית לסאב ק"ב. הסיבות העיקריות הן שלמוזיקה נדרש לרוב באס מהיר, מדויק ובעל פאנצ' במידה נכונה כדי שישמע טבעי ואחיד, בייחוד כמדובר על זיווגו למוניטורים כמו שלך; לדרוש מממברנה גדולה הדוחפת כמויות גדולות של אוויר (כדי ליצור את אותם התדרים שירעידו לך את הישבן) להישמע "איכותית" היא משימה לא קלה בכלל. לעומת זאת, הדרישות העומדות בפני סאב לק"ב הן הפוכות, מאחר ופסקול הסרטים ההוליוודים מורכב לרוב מפיצוצים מרדפי מכוניות וקרבות אוויריים, שם יש עדיפות ל"כמות"...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים