פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים 05 זה הכי גבוה נכון?תרוץ בחולות עם שיפוע ועם משקל על הגב..תעשה הרבה שכיבות שמיכה וכפיפות בטן (ואולי מתח) ואני חושב שתהיה מסודר
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים לנסות להיכנס לכושר בלי שום מושג בעניין זה ענין לא בריאתתחיל לעשות ריצות ארוכות 2-3 בשבוע של 2000 מטר בתור התחלהבנוסף גם תעשה ספרינטים 1-2 פעמים בשבוע בעליות
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים תרוץ בחולות עם שיפוע ועם משקל על הגב..עצה לא טובלרוץ בחולות סבבהלרוץ לפעמים בשיפע סבבהלרוץ עם משקל על הגב זאת טעות ענקיתשמע אין לך מה לדאוג גם אם זאת טירונות 05. בטירונות בונים לך את הכושר מ0. תחשוב שאיתך נכנסים לטירונות עגלות שלא עשו כלום כל החיים שלהם. כולם ישרדו את הטירונות אל תדאג. אבל בכל זאת אני ממליץ לך על ריצות ואימוני כוח (שכיבות סמיכה/בטן) בשביל עצמך כי כושר אף פעם לא מזיק
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים מחבר תחשוב שאיתך נכנסים לטירונות עגלות שלא עשו כלום כל החיים שלהם. כולם ישרדו את הטירונות אל תדאג.אני אחד מהם :-[
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים תתחיל השבוע ריצות של קילומטר עד קילומטר וחצי, תעשה את זה שבועיים ותעלה ל-2000. מומלץ לרוץ 3 פעמים בשבוע (נגיד ראשון שלישי וחמישי).מבחינת מרפקים - לפי היכולת. אם אתה ממש על הפנים תתחיל מ-3 סטים של 10 ובהמשך תעלה.מתח - תבדוק את המקסימום שלך (תיגש ופשוט תעשה כמה שאתה יכול). במידה והמקסימום שלך הוא 0 תעשה כל יום בשבוע מספר נסיונות לעלות עד שלבסוף תצליח לעלות. במידה והמקסימום שלך שונה מ-0, תעבוד כל יום ב-3 סטים של 25% מהמקסימום, 50% מהמקסימום ו-100%.
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים תראו אני יודע שמשקל על הגב זה לא טוב, אבל זה מה שהצבא יתן לו לעשות לא? אם המקסימום שלי במתח הוא 3 אז לעשות סט של 1, 2, 3?
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים אוקי תודהושאלה בקשר לריצה: אם אני רץ כרגע במשך 25 דקות מסלול של 4 ק"מ בקצב קל, אז השיפור המשמעותי בכושר יהיה ע"י הגברת מהירות לאותו פרק זמן נכון?חשוב לציין שאני עושה זאת בשביל עצמי ולא בשביל הטירונות, כי אני אהיה ג'ובניק או עתודאי.(אבל הכושר שלי הוא כשל פותח הת'רד פחות או יותר)
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים אני עשיתי טירונות 05 (הנדסה קרבית, פלס 06) וזה קשה, אבל לא כ"כ קשה, זה לא סיירת מטכ"ל.אכן יכנסו איתך בפלוגה בטטות שהדבר הכי קרוב לפעילות גופנית שהם עשו אי-פעם זה לרוץ למקרר להביא מילקי לפני שהפרסומות יגמרו... ;D , ככה שמבחינת הכושר אל תדאג, המפקדים שלך יכניסו אותך לכושר מהר מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.