פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים שלום לכולם...לפניכ המ ימים רציתי לבדוק אם הטמפרטורה של המעבד שלי טובה, אז הורדתי את הגוף קירור כדי לבדוק...ואז פתאום המחשב התחיל לצפצף מהרמקול הפנימי ונכבה...עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לתת את המחשב לטכנאי שיתקן לי את הבעיה או לקנות מחשב חדש כי קיבלתי הצעה ממש טובה מאיזה מעבדה של מחשבים ביהוד...אני ממש לא יודע מה לעשותתודה לכל העונים...
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים ממתי מורידים גוף קירור כדי לבדוק טמפ'? :s05: :s05:אוי, נו באמת...אנשים פה לא מזהים מתי עובדים עליהם...מילא כל ההודעה, אבל כשהגעתי ל"מעבדת מחשבים ביהוד" הבנתי...
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר אני לא ממש מבין בזה...לא ידוע אם זה משנה אבל יש לי ליבת פרסקוט....ומה בקשר למעבדת מחשבים ביהוד? מה הבנת?
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים עזבו אותו זה חבר שלי הוא טיפש והוא מנסה לעבוד עליכם תעשו לו באן בבקשה הוא מעצבן אותי כבר איזה חודש
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר גיל דרור גרוע אני הכנתי לו את החתימה כי הוא אפס זה לקח לי 2 דקות כי לא היה לי וכח להשקיע בואוזה שכתב מעלי הוא פריקלא גיל הפריק...זה שכתב על יהוד...גיל אמור שזה מיהוד הוא חרא מקום ולא לקנות שמה בחיים
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים עזבו אותו זה חבר שלי הוא טיפש והוא מנסה לעבוד עליכם תעשו לו באן בבקשה הוא מעצבן אותי כבר איזה חודשפששש...איזה חברים מצאת לך..!!..
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים אוי, נו באמת...אנשים פה לא מזהים מתי עובדים עליהם...מילא כל ההודעה, אבל כשהגעתי ל"מעבדת מחשבים ביהוד" הבנתי...וואלה אני לא הגעתי לשם אפילו
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר אני הזונה של גיל ואתה יית מת להיות הזונה שלו גיל הוא מושלם אני יעשה הכל בשביל מציצה מגיל..הוא כזה יפה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.