פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים יש לי תמשחק אבל גם כשאני בוחר את כל הנשקים שיהיו אין לי במשחק את הבננה שמתפצלת לבננות ואחר כך מפוצצות חזקאו החמור שהיה נופל מהשמיים והיה עושה חור ??
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים זה תלוי באפשרות משחק שאתה משחק.אם אתה משחק את ה-"Campign" אז כל שלב אתה מקבל כמות וסוג מסויים של נשקים.אבל אם אתה עושה קרב Skirmish כזה עם חברים או מול המחשב, אתה צריך לבחור את חבילת הנשקים המלאה בתפריט של בחירת המפה, השחקנים וכו'.אם אני זוכר נכון, את החבילות אתה יכול לעדכן ולסדר איך שבא לך ב-Options.
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים יש לך בWEAPONS OPTIONS למעלה בצד ימין שני אייקונים אחד של פצצת אטום ואחד של בואש או סנאי או משהו עומד על מקלדתתסמן אותו ואז ויפתחו לך האופציות של הנשקים המיוחדים ואז אתה מסמן כמה אתה רוצה מכל אחד (אפשר גם אינסופי אם אתה מסמן עד שהלוח הקטן ריק לגמרי מתרמילים)בהצלחה
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים מחבר ברור..אבל אין שם תנשקים המיוחדיםם כמוו הבננות..החמור..טילי ארמגדון.רעידת אדמה..החומר הזה שעושה את כל הWORMS חולים.
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים אחותי הקטנה משחקת בזה .. יש סוגי משחקים איפה שאתה מתחיל משחק- משמאל אתה פותח חלון תבחר את האחרון full wormpage
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.