פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים לאחרונה שמתי לב שיש לי המון "קנאקים" משורש כף היד...אז אני מנסה לעשות תרגילים שעובדים על השריר של החלק הזה - משקולת 1.5 קילו שאני מרים ומוריד כאשר היד מונחת ב90 מעלות על מיטה או מזרון התרגיל עצמו עושה לי די הרבה "קנאקים", אז יש אולי עוד אפשרויות?
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים קודם כל אני מקווה שעשית חימום לפני הרמת משקולות.ואם זה לא עזר וממשיכים "הקנאקים" אז כנראה שיש לך בעיה במפרק ועדיף שתראה אורטופד. = משקל של 1.5 ק"ג לא אמור להווה בעיה כלשהי =
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר איזה חימום? : אורטופד? נשקול אח שלי טוען שעדיף לעזוב את זה ולעשות מתח..מה דעתכם?
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים אני לא יודע איך זנ אצלך אבל אני פצעתי את היד ולפעצים זה כאילו העצם יוצאת מהמקום ואז כשאתה מיישר את היד יש קליק. לפי דעתי תלך לאורטופד.
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים אח שלי טוען שעדיף לעזוב את זה ולעשות מתח..מה דעתכם? זה תלוי הוא אורטופד? :
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר חחח לא הוא לא אורטופד..האמת שהוא צודק ותכלס השעות המרובות על המחשב גורמות לשרירים מנוונים ולמפרקים בלי תמיכה
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים בבקשה .משהו מעולה חבר שלי עם דלקת חריפה משתמש בו וזה עוזר וגם אני אחרי שבר בשורש כף היד מתחיל להשתמש בו לחיזוקhttp://www.parsi.co.il/product.asp?productid=2319&shataf=
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים ב"תרגיל" שאתה עושה, אתה מזיז את רק מפרק שורש כף היד? כי אם כן אז אתה סתם גורם נזק
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים מחבר כןלמה אתה אומר שזה סתם גורם נזק? אתה יכול בבקשה להסביר?ואני לא יודע אם הכדור בשבילי, אני לא אחרי שבר\פציעה\דלקת
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים המפרק הזה הוא מפרק רגישאם עושים איתו תנועות לא נכונות אז גורמים נזק למפרקאנשים שבאמת מחזקים אותו הם מקצוענים בסוגי ספורט מסויימים מאוד כמו טיפוס הרים וכו'. ואגב, התרגיל שאתה עושה הוא בכלל לא אפקטיבי. אתה צריך לחזק את שרירי האמה על ידי חיזוק הלחיצה של כף היד
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים מחבר למה לא אקפטיבי?שרירי האמה? איך אני מחזק את הלחיצה של כף היד? ע"י הקפיצים האלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.