עבור לתוכן

איך לבדוק זליגה שמקפיצה לי את הפחת?

Featured Replies

פורסם

כבר נמאס לי,מתי שמתחשק לפחת הוא קופץ ומוריד לי את החשמל בבית,יש לי איזושהי זליגה ואני לא יודע איפה,יש אפשרות לבדוק זליגה שכזו ע"י מכשיר מסויים או לא משנה מה....משהו...

פורסם

בעיקרון אני חושב שלמכשיר קוראים MEGGER.

כל כמה זמן זה קורה?

בעיקרון אתה יכול לבדוק איזה מכשיר אתה מפעיל כזה קורה.

אם אתה לא מפעיל כלום וזה קורה לכאורה בזמנים לא צפויים אתה יכול אולי לבדוק טיימרים שונים שמחוברים אצלך (מזגן, דוד חשמל, השקייה חשמלית, תריסים חשמליים וכו').

אתה בטוח שההקפצה היא של הפחת ולא של הראשי? (אם הפחת קופץ - יש זליגה לאדמה, אם הראשי קופץ - יש עומס יתר)

אתה בטוח שהפחת עצמו (המפסק עצמו) תקין?

פורסם
  • מחבר

זו הבעיה,אין זמן מוגדר,זה קורה מתי שבא לו...המכשירים אצלי בבית יכולים להשאר דלוקים ופתאום אחרי 4 שעות הפחת יקפוץ,וכן זה הפחת זה לא המפסק הראשי,והפחת חדש החלפתי אותו לפני איזה חודש כי חשבתי שהישן עשה לי את הבעיות.

אני רוצה לבדוק את כל הקטע של הזליגה לאדמה,הבנתי שמכשיר כזה הוא דיי יקר,אולי יש דיאגרמות כלשהם באינטרנט כיצד אפשר לבדוק או לייצר מכשיר פשוט שכזה בבית?

פורסם

לא, אני לא מכיר מעגלים מוכנים, בעיקרון זה מאוד לא פשוט לבנות מכשיר שכזה וגם מסוכן.

הייתי מציע לך לבדוק קודם את דוד המים שלך שהוא לא נוזל(יש לו טרמוסטט ולכן זה יכול לגרום לבעייה להראות כאילו היא קוראת באופן "רנדומאלי").

פורסם

אם אתה מסתבך ולא מצליח, תמיד אפשר להזמין תכנאי חשמל שיבוא לעשות בדיקה מקיפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים