עבור לתוכן

איך להגן על חיבור אינטרנט אלחוטי??

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר של די לינק שמחובר למודם כבלים כדי שאוכל לגלוש עם הלפ טופ מכל הבית. הכל וינדוס xp pro . החיבור הוא רק לצורך אינט' הראוטר לא מחובר למחשב השולחני.

בזמן האחרון נראה לי שמישהו מחובר איתי.

השאלה שלי היא לא איך אני רואה אם משהו מחובר, אלא איך אני יכול לעשות שלא כל אחד עם מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי יוכל להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר שלי.

איך אני יכול להגדיר לו שרק מחשב מסויים (שלי) יכול לעבוד איתו? הראוטר הוא די לינק 624+

פורסם

1. קוראים לזה MAC FILTERING - נותן רק לכרטיס בעל כתובת המק המסוימת להתחבר. חפש את זה בראוטר שלך.

כתובת המק - קרוב לוודאי שהיא כתובה על הכרטיס שלך , אם לא כתוב בשורת הפקודה -IPCONFIG /ALL ותראה (מהמחשב שבו נמצא הכרטיס)

*כדאי לך גם להצפין את נתוני הרשת בעזרת WEP \ WPA (שוב פעם - חפש בראוטר).

פורסם
  • מחבר

נכנסתי אליאני נכנס לdhcp ועשיתי לו שתמיד יתחבר לי אותו דבר זה בעמוד הראשי static dhcp client list הבעייה שאני נכנס ל-> מתקדם ועושה לו מק פילטרס. אני לא מופיע בDHCP CLIENTS הרשימה שם ריקה אז אני לא יכול להוסיף אותי

פורסם

MAC FILTERING הוא לפי כתובת MAC, ולא ממש הבנתי מה קרה לך שם.. אם תוכל לצרף SNAPSHOT זה יהיה מעולה.

שוב פעם ליתר ביטחון - אתה צריך להכניס את כתובת הMAC שלך (ללא ה ":" ) לטבלת האישור בנתב (אם יש לך כזאת, אולי אץלך זה אחרת ולכן אני מבקש תמונה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים