פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים כמה בהעבודות הראשונות שלי בMAYA וגם כמה ציורים! אני רוצה להוסיף שאני לא ממש מקצוען סתם אני עושה כשיש לי זמן! ~אמבטיה~ אופניים (לא ממש מוצלח כי זה היה ממש בהתחלה שהתחלתי עם 3D) כמו כן גם הרינדור גרוע! op1.jpg או קיי עכשיו זה השיפור שעשיתי לאופניים! ג'יפ נוסך FAR CRY חחחחח סתאאםם! מה אני יגיד אני ממש מושפע ממאפיה! (המשחק). קצת CALL OF DUTY! פה אולי הייה לכם קצת קשה להבין אז אני יסביר: זה צריך להיות רגליים של רובוט! חחחחח הבנתם? תסתכלו הרבה זמן וזה יגיע! NOKIA 6630 NOKIA_6630C.jpg אחת העבודות האחרונות שלי.
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים רואים שיפור (הג'יפ לעומת האמבטיה ) יש כמה דברים יפים מאוד כמו הגן הג'יפ והאופנים (הגרסה השנייה) שאהבתי.
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים עבודה מאד יפה, אני לא מבין איך אתה עושה דברים כל כך מדוייקים??? כמו הפלאפון המצית ודברים כאלו...
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים ואההההה ממש יפה!! אהבתי בעיקר את המאפיה ואת הגן משחקים ברחוב!! תמשיך עם העבודה יש לך כישרון!
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים ואההההה ממש יפה!! אהבתי בעיקר את המאפיה ואת הגן משחקים ברחוב!! תמשיך עם העבודה יש לך כישרון!
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר תודה רבה אבל זה אפילו לא קצה הקרחון! חחחחח.... חכו אני יעלה עוד כמה דברים בקרוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.