עבור לתוכן

קלאן משלנו למישחק BF2.

Featured Replies

פורסם

תישמעו שמתי לב שיש הרבה אנשים פה שמשחקים BF2 וחשבתי אולי ניפתח קלאן משלנו?

[לא חייב סידיקי מקורי].

עכשיו אין לי מקורי כי החזרתי תמישחק לחנות כי הוא לא פעל לי..

AnyWay מי בעד?

כול מה שדרוש:

את המישחק עצמו.

גירסא 1.02.

כוח ורצון לשחק  :xyxthumbs:

רשימת שחקנים:

1.שם:hagaluly  איסיקיו: 296-436-671

פורסם

אני בפנים אם אתם רציניים

פורסם

שימו פה תשמות שלכם במישחק ואיסי.

אה ומה לגבי שם לקלאן? חשבתי על משהו ממש מקורי כמו [HWzone]  :P ;D

פורסם

סבבה שם נחמד לקלאן.. היום אני צריך לחבר את המודם רשת שלי ואני אבדוק אם המשחק יעבוד לי בלי בעיות כי כל פעם זה יוצא לי אחרי 5 דקות..

פורסם

אני גם

324643502

פורסם

חגי אי סי 296436671

פורסם

אני גם

324643502

חחח ואחרי זה לא תבכה שאתה נמכר גם לזה??

ואני גם רוצה (אין לי מקורי)

אני אשמח לשחק סוף סוף עם אנשים אמיתים ולא בוטים..

307417248

פורסם

חחח ואחרי זה לא תבכה שאתה נמכר גם לזה??

ואני גם רוצה (אין לי מקורי)

אני אשמח לשחק סוף סוף עם אנשים אמיתים ולא בוטים..

307417248

מתמכר...נמכר זה בסביל ולרוב מצביע על פועל אחר לגמרי.

פורסם

כן המורה

פורסם

סבבה שם נחמד לקלאן.. היום אני צריך לחבר את המודם רשת שלי ואני אבדוק אם המשחק יעבוד לי בלי בעיות כי כל פעם זה יוצא לי אחרי 5 דקות..

נו היסתדר?

אגב כנסו לאיסי ותאשרו אותי...

פורסם

hagaluly הניק צרפו לרשימה

פורסם

dids22

209516365

פורסם

נו היסתדר?

אגב כנסו לאיסי ותאשרו אותי...

לא לצערי זה לא הסתדר.... מה לא עשיתי כדי לשחק במשחק הזה....!

1)קניתי את המשחק

2)קניתי כונן DVD כדי להפעיל אותו

3)החלפתי חברת אינטרנט

4)בא אליי טכנאי כדי לבדוק מה הבעיה-הוא אמר שהיו 2 בעיות והוא סידר אותן אבל עדיין יש בעייה במשחק..!

5)החלפתי למודם USB חדש

6)החלפתי למודם רשת-או שהוא נתקע מתי שהמחשב עולה ואז אי אפשר לעבוד... או שהבעיה לא נפתרת גם עם המודם הזה...

7)החלפתי את החוט הלבן הזה של השקע טלפון.

88)החלפתי פילטרים בכל הבית.

9)אין לי וירוסים אין לי ספייוורים אני בודק עם AD-AWARE ועם NORTON ANTI VIRUS 2005 .....

10)המחשב רץ סבבה באינטרנט ובמשחקים אחרים כמו GTA SA וכו....

אבל הבעיה העיקרית היא שאם אני נכנס למשחק רשת כלשהו... יש לי הודעה אחרי 5 דקות שיש לי בעיה עם החיבור שלי ואז זה יוצא לתפריט הראשי של המשחק...

וככה זה קורה בכל המשחקים ! רק שבבאטלפילד 2 המשחק חוזר באופן אוטומטי לתפריט עם הסרברים וככה אני לא יכול להמשיך לשחק....

למשל ב-CALL OF DUTY יש את לי את הבעיה הזאת אבל אחרי 10 שניות המשחק חוזר לעצמו ואז אני יכול להמשיך לשחק ואז אחרי 5-10 דקות שוב הבעיה

נמשכת ואז אחרי 10 שניות שוב המשחק חוזר לעצמו......

חשוב גם לציין שבזמן שהבעיה קוראת האינטרנט בכלל לא מתנתק והנורות במודם בכלל לא נכבאות! ודרך אגב יש לי פינג נורמלי לחלוטם בבאטלפילד 2 למשל

18-25.... בסרברים ישראלים.....

אני כבר מיואש ואני לא יודע מה לעשות בעניין ... כנראה שאני לא אהיה בקלאן וחבל ...  :'(

פורסם

לא לצערי זה לא הסתדר.... מה לא עשיתי כדי לשחק במשחק הזה....!

1)קניתי את המשחק

2)קניתי כונן DVD כדי להפעיל אותו

3)החלפתי חברת אינטרנט

4)בא אליי טכנאי כדי לבדוק מה הבעיה-הוא אמר שהיו 2 בעיות והוא סידר אותן אבל עדיין יש בעייה במשחק..!

5)החלפתי למודם USB חדש

6)החלפתי למודם רשת-או שהוא נתקע מתי שהמחשב עולה ואז אי אפשר לעבוד... או שהבעיה לא נפתרת גם עם המודם הזה...

7)החלפתי את החוט הלבן הזה של השקע טלפון.

88)החלפתי פילטרים בכל הבית.

9)אין לי וירוסים אין לי ספייוורים אני בודק עם AD-AWARE ועם NORTON ANTI VIRUS 2005 .....

10)המחשב רץ סבבה באינטרנט ובמשחקים אחרים כמו GTA SA וכו....

אבל הבעיה העיקרית היא שאם אני נכנס למשחק רשת כלשהו... יש לי הודעה אחרי 5 דקות שיש לי בעיה עם החיבור שלי ואז זה יוצא לתפריט הראשי של המשחק...

וככה זה קורה בכל המשחקים ! רק שבבאטלפילד 2 המשחק חוזר באופן אוטומטי לתפריט עם הסרברים וככה אני לא יכול להמשיך לשחק....

למשל ב-CALL OF DUTY יש את לי את הבעיה הזאת אבל אחרי 10 שניות המשחק חוזר לעצמו ואז אני יכול להמשיך לשחק ואז אחרי 5-10 דקות שוב הבעיה

נמשכת ואז אחרי 10 שניות שוב המשחק חוזר לעצמו......

חשוב גם לציין שבזמן שהבעיה קוראת האינטרנט בכלל לא מתנתק והנורות במודם בכלל לא נכבאות! ודרך אגב יש לי פינג נורמלי לחלוטם בבאטלפילד 2 למשל

18-25.... בסרברים ישראלים.....

אני כבר מיואש ואני לא יודע מה לעשות בעניין ... כנראה שאני לא אהיה בקלאן וחבל ...  :'(

הינה הבעיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים