עבור לתוכן

שאלה בקשר לאמיול

Featured Replies

פורסם

שלום הורדתי אתמול אמיול והוא מוריד לי בסדר אבל הוא מעט לי את האינטרנט ובכל הפעמים הקודמות שהורדתי הכול עבד בסדר השאלה שלי מה אני יכול לעשות בשביל שזה יוריד ואני יוכל לגלוש

תודה מראש :)

פורסם

כנראה שזה האימיול של LH הוא באמת מאט את המחשב תוריד אחד ישן יותר או תוריד את האימיול הרשמי

פורסם

אתה צריך להגביל את ה UPLOAD אני מניח....

אם אתה על ADSL, אז שים את ה UPLOAD על 8 ככה, אם אתה גולש ורואה שאתרים לא מגיבים, אתה יכול להוריד את זה עוד...

שים לב שמתחת ל 10KBPS אני חושב שהוא מתחיל להגביל את מהירות ההורדה לפי 4 ממהירות ההעלאה (אולי היום זה שונה, לא יודע), ולכן צריך להשתמש בתוכנות כמו NETLIMITER, אתה מוזמן לחפש פה בפורומים, הנושא נדון רבות בעבר...

פורסם
  • מחבר

תודה אני ינסה למישהו יש לינק של אמיול כי מצאתי רק בלינטוורק

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

פורסם

אני כמעט בטוח שהגרסה המקורית יותר קלה מKH eMule, כדאי לנסות. בנוסף, כמו שנאמר כאן - אם אתה רוצה לגלוש יותר מהר הגבל את אימיול לפחות לUPLOAD של 8, מומלץ ל6 או 4. שים לב (שכמו שנאמר כאן) נוצרת הגבלה לפיה אתה יכול להוריד עד מהירות פי 4 ממהירות ההעלאה שלך.

פורסם

אני פעם שיחקתי אם זה הרבה(10 דקות) עד שהצלחתי לשים את הupload על 1 ואת הdownload על 200 אולי גם אתה תצליח

פורסם

אני פעם שיחקתי אם זה הרבה(10 דקות) עד שהצלחתי לשים את הupload על 1 ואת הdownload על 200 אולי גם אתה תצליח

HUH?

או ששיחקת עם הקוד או שהיה באג מטורף... אבל הם בטח תיקנו את זה כבר.

פורסם

באג...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים