פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים שלום הורדתי אתמול אמיול והוא מוריד לי בסדר אבל הוא מעט לי את האינטרנט ובכל הפעמים הקודמות שהורדתי הכול עבד בסדר השאלה שלי מה אני יכול לעשות בשביל שזה יוריד ואני יוכל לגלוש תודה מראש
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים כנראה שזה האימיול של LH הוא באמת מאט את המחשב תוריד אחד ישן יותר או תוריד את האימיול הרשמי
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים אתה צריך להגביל את ה UPLOAD אני מניח....אם אתה על ADSL, אז שים את ה UPLOAD על 8 ככה, אם אתה גולש ורואה שאתרים לא מגיבים, אתה יכול להוריד את זה עוד...שים לב שמתחת ל 10KBPS אני חושב שהוא מתחיל להגביל את מהירות ההורדה לפי 4 ממהירות ההעלאה (אולי היום זה שונה, לא יודע), ולכן צריך להשתמש בתוכנות כמו NETLIMITER, אתה מוזמן לחפש פה בפורומים, הנושא נדון רבות בעבר...
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=14&rm=downloadזה האימיול הרישמי,אני לא יודע אם הוא טוב יותר,אבל אני חושב שהוא מאט פחות את המחשב
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים אני כמעט בטוח שהגרסה המקורית יותר קלה מKH eMule, כדאי לנסות. בנוסף, כמו שנאמר כאן - אם אתה רוצה לגלוש יותר מהר הגבל את אימיול לפחות לUPLOAD של 8, מומלץ ל6 או 4. שים לב (שכמו שנאמר כאן) נוצרת הגבלה לפיה אתה יכול להוריד עד מהירות פי 4 ממהירות ההעלאה שלך.
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים אני פעם שיחקתי אם זה הרבה(10 דקות) עד שהצלחתי לשים את הupload על 1 ואת הdownload על 200 אולי גם אתה תצליח
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים אני פעם שיחקתי אם זה הרבה(10 דקות) עד שהצלחתי לשים את הupload על 1 ואת הdownload על 200 אולי גם אתה תצליחHUH? או ששיחקת עם הקוד או שהיה באג מטורף... אבל הם בטח תיקנו את זה כבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.