עבור לתוכן

מה צריך לעשות בשביל שיהיה שרת RANKED של BF2 בארץ ?

Featured Replies

פורסם

מה לדעתכם צריך לעשות בשביל שזה יקרה ? נמאס לשחק בשרתים בחו"ל.. למשל בתור SNIPER אפילו עם LAG של 100-150 ונשק BARRET שעשיתי UNLOCKED, אני בקושי פוגע באנשים...

האם צריך לבוא לתלונה להד ארצי ? ל EA עולמי ? האם צריך לעשות עצומה, או מה בדיוק....

אני מצפה מ EA (או הנציגות שלהם, הד ארצי במקרה זה), שישקיעו לפחות בשרת RANKED אחד בארץ...

ואני בכלל לא מדבר על GAMER, עלאק מובילים את קהילת המשחקים בארץ...

קיצר, מה אתם אמורים..

פורסם

שלח EMAIL להד ארצי ותשאל אותם

אחרי זה תשתף אותנו בתגובה שלהם

פורסם
  • מחבר

הממ.. אולי אני ינסח איזה אמייל באמת וניתן לאנשים פה שישלחו אותו לחברה בהמונים, אולי זה יעזור....

פורסם
:yelclap: תמיד הייתי בעד התרדה המונית של חברות באמצע הלילה אני מצטרף למאבק(למרות שאפילו לא מותקן לי משחק אחד של EA על המחשב :lol:)
פורסם
  • מחבר

ד"א למישהו יש את המייל אצל הד-ארצי (וגם של EA), לפנייה בנושאים אלו ? בחוברת של המשחק רשום רק את הכתובת אמייל של החברת תמיכה (שזה גם משהו, אבל אני מעדיף עוד) ?

פורסם

האתר שלהם לא עובד :nixweiss:

פורסם

הממ.. אולי אני ינסח איזה אמייל באמת וניתן לאנשים פה שישלחו אותו לחברה בהמונים, אולי זה יעזור....

ואנחנו נשפצר אותו קצת

ואז נשלח את הגירסה הסופית

פורסם
  • מחבר

טוב, זה מה שרשמתי באיזה 10 דקות, מקווה שאין יותר מדי טעויות כתיב... אשמח לקבל ממכם את הכתובות אמייל של הד-ארצי ו EA הבינלאומי לטיפול בדברים כאלו (גם של המנכ"ל יהיה טוב) אתם מוזמנים לשנות את הנוסח קצת, ולשלוח את זה אליהם (אין צורך להתלהם), כמו כן, תוסיפו את השם שלכם למטה, כדי שזה יהיה יותר "אישי", וכמובן תשלחו גם לחברים ב GAMER שיפעילו לחץ... אולי יצא מזה משהו (המכתב באנגלית, כי אני מתכוון להעביר אותו כמובן גם ל EA עצמם)...

בינתיים מצאתי רק את הכתובת של התמיכה הטכנית (לא בדיוק מה שאני מחפש, וזה גם לא בשרתי הד-ארצי), וזה hed-arzi@telerom.co.il

נקווה שמישהו יקבל תגובה ושזה יזיז את העניינים:

Hello,

I have recently purchased EA's new and excellent game, Battlefield 2, which is mainly a multiplayer online game.

However I have one huge problem, it seems that currently there are 0 ranked servers in my country, Israel, and only 1-2 unranked servers !!!

I have since been trying to play the game on abroad servers (mainly in USA and UK servers), and while the game works, it has lots of issues that occur because of lag. I might add that on the 1-2 Israeli server the ping usually starts at 20ms, while abroad the "fastest" server has 100ms latency (and ofcourse there are much more slower ones).

Mainly since the connection is to an abroad server, it is much more prone to changes in latency causing the gameplay to be jumpy from time to time (and this isn't because the lack of cpu power or memory size). Also, some types of weapons, especially the sniper ones are barely usable, and dont inflict almost any damages, even to headshots, I believe this is an latency issue as well...

I (and many other players who bought the game), am upset (to say the least) that EA (or it's representative in Israel, Hed Arzi), did not open an official ranked server like it has in other countries, to accommodate the local population... This would be less of an issue if there was a 3rd party ranked server, but since the game launch, non has yet to exist !

I believe it is my right as a person who has spent allot of money on this game (which is especially intended for online playing), to have decent support which includes Israeli local servers for the game.

You should also know that there are quite a few people who are hesitant to buy this game because the lack of local servers (especially ranked) in Israel...

I would like to hear your response to this, and your time schedule (if any) to open local ranked servers.

Thanks,

<your name>

פורסם

וכמובן תשלחו גם לחברים ב GAMER שיפעילו לחץ...

בטח לאף אחד שם אין סידיקי מקורי,אז לא נראה לי שהם יעזרו.

ופה אני חושב שלא צריך לשים סורגיים

I (and many other players who bought the game), are upset

אני חושב שאם אתה רושם are אתה אמור להתייחס רק למה שמחוץ לסוגריים אז בעצם צריך להיות רשם am(אבל אני לא ממש מבין בזה אז...)

פורסם
  • מחבר

צודק, אני ישנה את זה ל AM פשוט..

לגבי GAMER, אני בטוח שחלק קנו את המשחק, וכל עזרה שנשיג, תעזור לנושא...

פורסם

עם כל הכבוד, ויש כבוד,

אני מאוד מעריך את היוזמה המבורכת הזאת,

אבל ברצינות, למה נראה לך שאכפת להם?

פורסם
  • מחבר

כי אני מתכוון להחזיר להם את המשחק אם הם לא יפתחו שרת כזה, וכי אפשר לפרסם את זה מספיק כדי שלא יהיה להם משתלם שיותר אנשים (בארץ) לא יקנו את המשחק...

נ.ב. אני אשמח אם מישהו יבדוק את הכתובות הרלוונטיות של הד-ארצי / EA בשביל לשלוח גם, בנוסף לכתובת שכבר נתתי...

פורסם

לא מצאתי את אימייל חפשתי באתר הרשמי שלהם(ea),יכול להיות שלא מצאתי וזה נמצא שם שמשהו יעשה חיפוש

פורסם
  • מחבר

והאתר של הד ארצי לא עובד, כמה מפתיע...

פורסם

צודק, אני ישנה את זה ל AM פשוט..

לגבי GAMER, אני בטוח שחלק קנו את המשחק, וכל עזרה שנשיג, תעזור לנושא...

סליחה שהטעתי אותך אבל זה בסוף כן are שאלתי את המורה הפרטית שלי לאנגלית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים