עבור לתוכן

סידור הקבצים ב- H3XX ועוד כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום לבעלי H3XX (יש בפורום לא מעט, לא?),

רציתי לשמוע ממי שיכול טיפים לגבי סידור הקבצים האולטימטיבי לדעתכם, איך אתם משתמשים בקבצים בעברית, אם יש לכם כלים מומלצים לשימוש של RENAME/TAG וכו (עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מרוכז בנושא)

אני אישית משתמש עם הטאג בעברית הפוכה שאני הופך עם HEBPOD FLIPFLOP הזה ואת שמות הקבצים אני עושה ריניים ידני להיבריש (כלומר IVRIT).

כלי ה- MP3 לשינוי שמות וטאגים אני משתמש ב- Mp3 Tag Studio שמאוד נוח לדעתי ויש לו גם אפשרויות לשינוי שם מהיר מהתפריט של הלחצן הימני של ווינדוס ועוד הרבה דברים טובים.

דוגמא לסידור בשירים עבריים: H340:\Music\Hebrew\Eviatar Banay\Eviatar Banay-1997\02-Yesh Li Sikuy.mp3

ודגמא ללועזי: H340:\Music\Albums\Rock\J-K\Keane\Hopes and Fears-2004\04-Everybodys Changing.mp3

בעקרון קניתי את הנגן שלי (H340) לפני איזה חודש, המטרה העיקרית שלו היא לטיול הגדול שאני מתכנן בקרוב ועד עכשיו אני רק מסדר בו מידי פעם את הקבצים והעברית (שזה יוצא המון עבודה להגיע למצב אופטימלי עם כל ה- RENAME & RETAG והפיכות של עברית שאני עושה)

עוד שאלה שיש לי לגבי השימוש עצמו, לא יצא לי כל כך הרבה להשתמש במכשיר ורציתי הסבר פשוט להבדל בין מצבי הרנדום השונים שיש במכשיר, הסתכלתי בחוברת אבל לא היה לי זמן להתעמק ואם מישהו פשוט יסביר זה יעזור.

ולשימוש ב- PLAYLISTS עוד לא התחלתי לבדוק בכלל (אפשר ליצור רשימות במכשיר עצמו?)

ואחת אחרונה לגבי USB-OTG, שאני מחבר את הכרטיס של המצלמה, יש דרך להעתיק בבת אחת את כל התמונות ולא אחת אחת? לא בדקתי עוד את הנושא כי המכשיר לא תומך במצלמה שלי ואני מחכה לקורא כרטיסים שאמור להגיע.

יהיה נחמד לשמוע כל טיפ נוסף שיש לאנשים לגבי השימוש במכשיר בתקווה שאפשר יהיה לרכז את כל הטיפים במקום אחד.

תודה מראש

פורסם

לא חסר משתמשי H3XX בפורום

אני לא משתמש בעברית אז אני לא יכול להגיד לך איך אני מסדר עברית כי אני לא שומע שירים בעברית

בקשר לשירים רגילים אני מסדר לפי סגנון מוזיקה (שאצלי זה 90% ראפ ו10% טראנסים) ובתוך השמות של הזמרים/להקות ובתוך אלבומים

לאן אתה מתכנן לסוע ולכמה זמן אם אפשר לשאול?

ההסב ר הכי פשוט על מצבי הראנדום הוא בחוברת

תקרא שם הכל מוסבר בצורה ברורה

אתה לא מחבר את הכרטיס של המצלמה אלא את המצלמה או את הקורא כרטיסים

בטח שיש דרך להעתיק

אתה עושה COPY לתיקיה ולא לתמונה (כי התמונות בכרטיס זיכרון נשמרות בתוך תיקיה)

עוד שאלות?

פורסם
  • מחבר

אני טס לאוסטרליה וניו זילנד לאיזה חצי שנה.

אצלי במצלמה זה לא בתוך תקיה, הנה תמונה: s4008ip.png

רציתי לדעת גם לגבי ה- PLAYLISTS, אפשר ליצור אותם מהמכשיר עצמו? ועם הדטה בייס עוד לא התעסקתי בכלל כי הבנתי שכל הקבצים צריכים להיות באנגלית שזה יעבוד כמו שצריך.

פורסם

מוזר

בדרך כלל במצלמות זה שם בתיקיה ואז אתה מעביר את התיקיה

אבל אם אין לך זה כבר משהו אחר

מה זה הMISC

זה לא שם לך שם?

פלייליסט לא יודע לא ניסיתי

בקשר לDB זה טוב רק אם אתה ממש מסודר עם הטאגים של כל השירים שלך (אני די מסודר אין לי זמר שמופיע פעמיים עם שינוי קטן, לקח לי די הרה זמן לסדר הכל אבל זה שווה את המאמץ)

פורסם

אצלי זה מסודר בDB עם עיברית הפוכה.

לוקח זמן אבל זה ממש נוח.

פורסם

לוקח לו שעה להעיל את הנגן כשזה עם DB זה ממש מציק

אבל שווה את זה

פורסם

איזה קורא כרטיסים הזמנת? גם אני מחפש קורא כרטיסים שתואם ל-h300 ...

פורסם
  • מחבר

האמת הזמנתי סתם קורא כרטיסים פשוט ועוד לא הגיע, הבנתי שהפשוטים הכי זולים אמורים לעבוד עם זה אני יעדכן שזה יגיע

עלה 45 שקל

פורסם

בשביל מה קורא כרטיסים?

פורסם
  • מחבר

כי זה לא תומך מצלמות CANON

פורסם

אתה בטוח?

כשאתה מחבר את הקאנון שלך למחשב הXP מזהה אותה בעצמו או שאתה מתקין דרייבר?

פורסם
  • מחבר

כן אני בטוח, אתה יכול לבדוק במיסטיק ריבר, הם לא UMS תקני וזה לא עובד איתם למרבה הצער

אז צריך קורא כרטיסים

פורסם

כשאתה מחבר את הקאנון למחשב הXP מזהה אותה או שצריך דרייבר?

פורסם

אני משתמש בשיטה של תיקיות...כמו במחשב...לפי דעתי זה הכי נוח במיוחד למי שהכל מסודר אצלו

אבל החיסרון שאין לזה תמיכה בעברית!!

יש למישהו מושג מתי זה כן יתמוך??!!

פורסם

לא הייתה הודעה מIRIVER לגבי עדכון רשמי לגבי זה

אלא אם כן מישהו יעשה אין מצב שזה יקרה

וסידור לפי תיקיות טוב למי שלא מסדר TAGים אלא משאיר אותם כמו שהם אחרי שמוריד מהאינטרנט ואז שימוש בנגן עם DB SCAN הוא לא נוח בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים