עבור לתוכן

האם הסתיימה שליטתה המוחצת של AMD, עם הצגת הConroe?

Featured Replies

פורסם

וואלה ... באמת לK7 500 היתה צריכת חשמל גבוהה יותר , 38 וואט לעומת ה28W של הP3 ב500 מה"ז

ובמעבר למעבדים סטנדרטים כמו היום זה ירד ל14W ... מדהים שבימים ההם 38 וואט נחשב להרבה חום , אבל מצד שני גופי הקרור היו הררבה יותר קטנים ... אף אחד לא דמיין אז 60 סניפרי נחושת במשקל חצי קילו.

• תגובות 77
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב תיראה אני לא יודע בן כמה אתה או מי אתה אבל שתדע שאני לא ילד.. ואני בן אדם עם כבוד ואתה תדבר אליי בכבוד

ואני לא משחק משחקים ואם שאלתי שאלה זה אומר שאני שואל ברצינות ומי שיענה תודה. אבל אם "לא בא לך" לענות אז עדיף שלא תגיב בכלל

אתה לא מכיר אותי ולפי הזלזול שלך עדיף לך שישאר ככה

אני פה במטרה טובה ווואלה לכל אחד אני יתן יחס של מלך אבל אף אחד לא יזלזל בי ! אני לא מזלזל באף אחד !

עכשיו יפה עד עכשיו לא יודע מה עבר לך בראש אבל כאילו לא קרה כלום ופעם הבאה פשוט אל תגיב אם אתה מתכוון לדבר ככה

אתה טועה ידידי, אני לא זילזלתי בך לרגע, אתה זילזלת בעצמך!

תראה את ההודעה הראשונה שלך, רוב ההודעה אתה כביכול צוחק על עצמך ומסביר למה לא לצחוק עליך.

אם היית שואל ברצינות, בלי שגיאות כתיב, הייתי מבין שאתה חדש, מכבד אותך ועונה, אף אחד לא נולד עם ידע במחשבים.

בלי קשר שאם תשתמש ב"חיפוש" תמצא תשובות לכל השאלות שיש לך, הכול כבר נשאל (ונענה).

פורסם

תיקחו בבקשה את הריבים שלכם לפורום אחר או להודעות פרטיות (ואין צורך לענות לי גם על זה)....

הטכנלוגיית מזעור ב PRESCOTT (שעברו ל 90NM), גרמה לדליפה גדולה יותר של אלקטרונים מהשערים, דבר שגרם לפליטת חום מוגברת, זאת הסיבה לא?

במעבר ל 65NM של סדרת ה P4 בתחילת שנה הבאה הנושא הזה אמור להיות קצת יותר נורמלי (וביחד עם הגודל המופחת), אולי להגיע לפליטת חום קטנה יותר?

היתה גם תקופה קטנה באמצע ש P4 עקף את ה K7, לפני ה BARTON לא?

בכל מקרה, כרגע זה חזון... העולם לא שחור ולבן, וזה לא טכנולוגיה מול טכנולוגיה... יש הרבה מאחורי הקלעים שאנחנו לא חשופים עליו, ולא תמיד הטוב מנצח...

מה שכן, רק טוב יוצא מהתחרות הזו, ואנחנו מרוויחים... גם עם AMD לא בהכרח תהפוך למתחרה שווה של INTEL, לי אישית זה לא משנה, כי אני יקנה תמיד את מה שטוב בשבילי... ממש לא איכפת לי מה שאר האוכלוסיה קונה...

צריך גם לזכור, שככל שה PLAYING FIELD ביניהם ישתווה, ככה יהיה להם פחות דחף לחדש בדברים חדשים....

פורסם

קודם כול עד היום הארכיטקטורה שעליו מבוסס ה P-3 היא המוצלחת ביותר .

ולא לשכוח שרק ב 2007 נראה מעבדים חדשים מצד אינטל

עד אז אני בטוח שתיהיה תשובה הולמת למתחרה . שנתיים זה מספיק זמן למצוא תשובה

לומרות שנראה שהפעם האתגר יהיה קשה

פורסם

nimrodh פשוט עזובבב כמו שאמרתי לא קרה כלום

עכשיו איך לעזאזל אני עושה חיפוש של שאלה מסויימת?

פורסם

לא חשוב הצלחתייי :yelclap:

פורסם

amd need a publication!!!!!!!!!!!!!!1 :s07:

אמד אתם צריכים פרסום!! :s07:

פורסם

נראה לי אם הם יתמחרו אותם במחיר טוב bb amd

תראה מה זה הם משוותים ואף עוקפים את ה dual 4800

פורסם

מה שמשתווה ל4800 ועוקף אותה זה הSossaman שהוא הזיון החדש (לשרתים) (ועוד 2 כאלה) כך שזה לא ממש פייר...

מה שמעניין זה היונה... עליו יתבסס המרום שיהווה בסיס משותף לקונרו שהוא, כנראה, הפנטיום 5.

פורסם

לך תדע, עם כל השינויי שמות אולי לא יקראו לזה P5 כבר ? :)

פורסם

אוריפ אל תהיה fanboy

ומישהו יכול לתרגם לאנגלית כי אני מבין משם בקושי אם מישהו יש לו מתרגם מהשפה הזותי לאנגלית או עברית העיקר שהיה ניתן לקרוא

דרך אגב איזה שפה זה ? צרפתית ? גרמנית ?

פורסם

למה FANBOY?

להשוות 2 מעבדים שכל אחד מהם כפול ליבה שמיועדים לשרתים למעבד כפול ליבה אחד לשוק הביתי זה לא כל כך פייר...

אני מדבר על היונה, להפך, אני מתלהב מהעניין...

תתרגם פה

http://babelfish.altavista.com/

מגרמנית לאנגלית.

פורסם

קודם כל בנוגע לנושא הקודם על "המלחמה" בין AMD לINTEL אני חושב שלAMD יש הרבה יותר יכולת וטכנולוגיה יותר מתקדמת משל אינטל

אבל הבעיה של AMD היא בפרסום, השם שלה!!

כי אינטל כבר כל כך עמוק בתוך השוק שכבק כל המוכרים בחנויות (אני מדבר על חנויות רגילות לא חנויות מקצועיות) "ממליצים" על אינטל רק בגלל שהם מקבלים אחוזים או הטבות או מי יודע מה....

אנשים רגילים (חוץ מהאנשים שמסתובבים בפורומים של מחשבים ויודעים טוב) עדיין לא מכירים את החברה "האנונימית" הזאת

הם חושבים שבגלל שAMD יותר זולים אז המוצר שלהם פחות!!

אבל אין הרבה אנשים (שוב לא גיימרים OCקרים ומודרים) שמכירים את סדרת ה FX של AMD או את ה OPTERON שלהם וזה עצוב כי לא רק שהמוצרים האלה טובים אלה שהם כל כך טובים עד כדי כך שלאינטל אין תשובה (ואני לא חושב שהם יתחילו עכשיו להתחרות ב FX של AMD)

בנוגע לנושא שמדברים עליו עכשיו (יונה והשני)

בטח ש ה Sossaman יקח את ה כפול ליבות של AMD

בהשוואה הם משווים 2 כפולי ליבה Sossaman נגד כפול ליבה אחד של AMD (אם זה הוגן אז אני צנצנת)

אבל כשהם משווים את היונה לX2 אפשר לראות שהX2 לוקח (פה התחרות הוגנה כי זה כפול ליבות1 מכל חברה)

פורסם

2 הערות לדבריך:

1. הביצועים של היונה 2.0GH Zהם משוערים עפ"י גרף לינארי... הביצועים האמיתיים יכולים להיות טובים יותר/פחות בסטיהי של כמ האחוזים בודדים אם בכלל.

2. אל תשכח שהיונה הוא מעבד לניידים. הוא צורך מחצית ויותר מכמות החשמל שהX2 צורך. אני בטוח שהקונרו (שיהיה מבוסס על המחליף של היונה, המרום), שיותאם לנייחים, ינצח את הX2. הבעהי שלא ממ שידוע על התוכניות של AMD להגי בעל כך (אני לפחות לא יודע)... עוד דבר שהX3800 הוא ב200 מגה הרץ יורת מהיר מהגרף המשוער של היונה 2.0...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים