פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אני יודע שבשביל לפתוח פורטים אני אמור להקיש בשורת הכתובת של האקספלורר את הכותבת אייפי של המודם/נתב (הכתובת שלא משתנה) ואז אמור להפתח דף שדרכו אני אמור להגדיר איזה פורט לפתוח אבל הבעיה היא שכל מה שאני רואה באתר ההוא זה את זה [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר אני מקיש את הכתובת אייפי של הנתב/מודם אלחוטי ואני לא מצליח ליראות את התמונות כמו שצריך... אני רואה איקסים על איפה שהתמונות אמורות להיפתח לי כאילו שיש איתם בעיה או שמחקו אותם מהשרת שם או משהו
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר אז זהו... שאני מנסה דרך האקספלורר אבל כל מה שאני רואה עכשיו זה כמו בתמונה למטה... אני בכלל אמור ליראות את זה כמו בלינק הזה:http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/2wire/1800hg/1800hg1.jpg[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים מחבר אתה מתכוון בלנתק אותו מהחשמל ולחבר חזרה? עוד לא ניסיתי אבל כמה זה כבר יכול לעזור? אני גולש באתרים... אה וד"א לפעמים אני רואה ככה את הפורום גם, שכאילו תמונות לא עולות ויש עליהם איקסיםיש לי תוכנה, של נורטון אבל עשיתי לה Disable וזה לא עזר כל כך
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים כנראה שזה ענין של תוכנה.. אני הייתי מרסט את הנתב ליתר ביטחון, בודק את רמת האבטחה של הדפדפן ותוכנות שמסוגלות לעשות בעיות.
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים מחבר היי זה עזר!!! רסטארט לנתב סידר את כל העניין ;D ;D ;D תודה רבה לך!!!!!!!!!!!! :yelclap: :xyxthumbs:
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים מחבר שאלה אחרונה... אני יצטרך לפתוח פורטים בצורה כזאת כל פעם שאני יעשה פורמט? או שזה נשאר קבוע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.