פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מה זאת אומרת סימון ספריות לא עוזר ?!?? אתה יכול לבחור לדוגמה בתקיה ראשית מאוד בכונן ולבטל בה את הדחיסה ואז לבחור שהשינוי יעשה לכל הקבצים תחת אותה תקיה ונגמר הסיפור ! ניסית ? לא עבד , תסביר מה לא עבד בדיוק !
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים יש יתרון בדחיסת הקבצים? (חות משימור מקום?)כשאני ארצה לפתוח אחד, יקח יותר זמן?
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מחבר מה זאת אומרת סימון ספריות לא עוזר ?!?? אתה יכול לבחור לדוגמה בתקיה ראשית מאוד בכונן ולבטל בה את הדחיסה ואז לבחור שהשינוי יעשה לכל הקבצים תחת אותה תקיה ונגמר הסיפור ! ניסית ? לא עבד , תסביר מה לא עבד בדיוק ! לא עובד !!!! מצטער הייתי חייב ;D כמה פעמים אני צריך לחזור על זה!? לא סימון של כונן ולא סימון (ז"א ביטול) דחיסה של תיקייה. לא חשוב איזו תיקייה ואם יש או אין לה תיקיות משנה... למשל, ספריית My Documents: כאשר אני מבטל את אפשרות הדחיסה , שמות חלק מהקבצים נשארים בצבע כחול (דהיינו מכווצים?). ז"א אין השפעה ! כפיש? בחיית בנימין חשבתי שהבנת עוד הרבה לפני זה...
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים יש יתרון בדחיסת הקבצים? (חוץ משימור מקום?)כשאני ארצה לפתוח אחד, יקח יותר זמן?מן הסתם... אבל לא משהו גדול זה לא כמו דחיסה של ZIP\RAR\ACE וכו'
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים לא עובד !!!! מצטער הייתי חייב ;D אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מקבל את ההודעה הזאת ?
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מחבר תקבל תשובה מחר, אני בעבודה כרגע.אם זכרוני אינו מטעה אותי, אני מקבל את ההודעה, מאשר, אבל אין לזה השפעה על הכונן/מחיצה הנ"ל.מחר אני אבדוק.
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים מחבר תשמע, אל תשאל אותי איך אבל זה הסתדר. אני בשוק. עשיתי הכל לפי הספר קודם ולא הייתה השפעה. פתאום זה כן עובד. מכווץ/מבטל כיווץ כרגיל. תודה רבה בכל אופן. זה היה מוזר... : ביי
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים לידע כללי XP דוחס קבצים מיכמה סיבותא. קבצים שלא הופעלו ע"י המישתמש תקופה מסוימתב. קבצים שנוטים "לבזבז" מקום כגון TXT וכדומה XP דוחס ולא מקווץ ואין הבדל בעת הרצת הקובץ אם הוא דחוס או לא WINXP פותח אותו כרגיל וזה טוב יותר לארדיסק שלך כך יש יותר מקום פנוי וכן לגבי הצפנה
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים יכול להיות שקבצים שלא שונו ע"י המשתמש עצמו נצבעו בכחולקראתי על זה איפה שהואלמשל קבצי העידכון של הXP שמורידים ממיקרוסופט צבועים בכחולוזה מעלה אפשרות של פריצה למחשב שלךאבל אני לא בטוח אני אשמח אם יתקנו אותי ( או שלא )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.