פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים איפה אני יכול למצוא את המשחק Quake הישן והטוב?חיפשתי באתר "מסע אל העבר" והוא לא נמצא שם...כמובן אני מדבר על המשחק הישן הישן זה שהיה מקביל ל"דום" ול"טירת הנצים"תודה רבה.
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר זוכר גם זוכר אבל לא נראה לי שסיימתי אותו...בבקשה תביאו לי את Quake אני מת מת מת לשחק בו!!!
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים אני לא יודע איפה להשיג את הQUKAKE....אם עברת את כל המשחק בטירת הנצאים היה מן איש כזה גדול שמן שהיה צריך להרוג אותו ... ואז בעצם אתה עובר את המשחק...אהבתי מאד את המשחק הזה...
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים לא נראה לי סביר...הרי שיחררו השבוע את הקוד מקור של quake3 לרשת עם רשיון GPL (שימוש חופשי כל עוד זה לא לשימוש מסחרי וכל עוד נותנים קרדיט למפתחים המקוריים)אז quake1 עדיין עולה כסף? לא הגיוני...
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מה הקשר בדיוק ? זה שהקוד תחת GPL זה לא אומר שכל ה DATA (שזה תוכן המשחק) שוחרר.. אתה עדיין צריך לקנות QUAKE 3 אם אתה רוצה לשחק בו... או לעשות משהו חוץ מלקבל קובץ QUAKE3.EXEיש הפרדה בין שתי הדברים...
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים אני יודע, אבל לא לזה התכוונתיהתכוונתי שאם הם מפרסמים את הקוד של קוויק 3, אז לא נראה לי הגיוני שהם לא שיחררו את קוויק 1 לרשת בחינםזה לא אומר שהם עשו את זה, אבל נראה לי קצת מוזר שהם לא יעשו את זה... (מצד שני יש חברות שאף פעם לא משחררותמשחקים בחינם, גם אחרי 20 שנה [מצד שני, הם גם לא מפרסמות את הקוד...])
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים http://www.idsoftware.com/games/quake/quake/index.php?game_section=buyהנה, עולה 25$
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.