עבור לתוכן

ניהול זכרון פיזי וזכרון וירטואלי.

Featured Replies

פורסם

אני עובד תחת סביבת ווינדוס והדרך שהמחשב משתמש ב PF אינה יעילה.

יש לי 768MB בזכרון הפיזי וכאשר נמצא בשימוש 350MB בPF וקרוב ל300MB בזכרון הפיזי לדעתי נראה שהמחשב היה צריך להפנות את רוב המידע לזכרון הפיזי ולא לזכרון הוירטואלי בגלל ההאטה שנגרמת עקב כך.

האם יש תוכנה מסויימת שתבצע ניהול יותר חכם של הזכרון???? אני לא מעוניין להקטין את הPF .

יש לציין שאני עובד במחשב אחר תחת סביבת לינוקס-אבונטו ושם הניהול של הזכרון הפיזי מול הזכרון הוירטואלי מתבצעת בחוכמה ורוב רובו של המידע נשלח לזכרון הפיזי בעוד שהזכרון הוירטואלי משמש רק למקרים חריגים שבהם מלאי הזכרון הפיזי עומד להסתיים.

אשמח לקבל תגובות בתודה מראש.

פורסם

נראה לי יותר קשור לפורום WINDOWS מפה...

בכל מקרה, ב LINUX הזכרון הפיסי תמיד מלאה, גם אם תוכנה לא משתמש בו (הוא משתמש לצרכי CACHE ודברים כאלו)..

פורסם

השימוש שעושה חלונות בזיכרון הוירטואלי הוא מורכב יותר ממה שאנו רגילים לחשוב. מה שאני ממליץ לך הוא: ראשית, לבטל את הזיכרון הוירטואלי לחלוטין (בהנחה שאתה יודע היכן עושים זאת), לעשות ריסטרט ואז לקבוע נפח זיכרון וירטואלי במיקרה שלך של 1 ג'יגה. שים לב לסמן 1 ג'יגה בשני השורות: intial size ו- maximum size כל אחת בניפרד. להערכתי הביצועים של המחשב שלך ישתפרו. אם אתה משחק במישחקים כבדים במחשב יהיה לך קל יותר להבחין בשינוי לטובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים