פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים היהסיפור הולך כך.המחשב קרס מסיבה כזאת או אחרת, קבצי ה-System של ה-XP נהרסו והתקנה חדשה נדרשה.עכשיו שניסיתי להזין את המספר, אני מקבל הודעה שמדובר במספר לא נכון,WTF.מישהו נתקל בבעיה הזאת קודם לכן? שמספר הפעלה פשוט הפסיק לעבוד...גם פתרון יהיה נחמד באותה הזדמנות.תודה
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אתה מקבל הודעה בזמן ההתקנה, או אחרי שה-windows מותקן, כשהוא מתחבר לאינטרנט ומנסה לעשות Activation? אם זו האפשרות הראשונה, אז ממש אין לי מושג. במקרה השני אתה יכול להתקשר למייקרוסופט.
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר אפשרות מספר 2.bah...חשבתי שזה מה שאני אצטרך לעשות.אני מקווה שהם נותנים גם שירות למערכות הפעלה שהגיעו עם מחשבי Dell...
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים יכול להיות שזה סי די קי רב שימושי של DELL שנחסם עקב שימוש לא חוקי כמו הרבה קודים אחרים תתקשר לאן שקנית את המחשב ותשאל אותם מה לעשות בנידון
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים בכלל, MICROSOFT האלו חוצפנים.. למה משתמשים פרוצים לא צריכים לעשות ACTIVATION (ולדווח שיש להם מוצר), אבל מי שקונה חוקי, צריך לדווח על זה למיקרוסופט....
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים בכלל, MICROSOFT האלו חוצפנים.. למה משתמשים פרוצים לא צריכים לעשות ACTIVATION (ולדווח שיש להם מוצר), אבל מי שקונה חוקי, צריך לדווח על זה למיקרוסופט....רוב הגרסאות הפרוצות שמותקנות אצל אנשים הם CORPORATE EDITIONזאת הגירסה היחידה שלה לא צריך לעשות אקטיביזציה.
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים בסדר, אבל זה האבסורד.. למה אם שילמתי כסף אני צריך להודיע להם... אבל עזבו, זה סתם ויכוח דבילי...
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אבל הרי אם אני רוצה לעקוף את זה, אין בעיה.. לגבי החוקיות זה לא חוקי בכל מקרה, אז למה אני צריך לדווח להם על זה שיש לי מוצר חוקי....
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים זה שאין בעיה לעקוף את זה, זה כבר משהו אחר.זה נועד בין השאר למנוע מצב שחנויות ימכרו תוכנות לא חוקיות, דבר שהיה נפוץ יותר במערכות הקודמות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.