עבור לתוכן

האם אפשר להפעיל רשת אלחוטית עם כרטיס רשת אלחוטי USB של 3COM?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב רגיל בבית וקניתי עכשיו מחשב נייד עם WIFI

אין לי WIFI במחשב הרגיל להפיץ את האינטרנט שלי ב BROADCAST בשביל הנייד, ובגלל זה קניתי כרטיס רשת אלחוטי USB 802.11G

אני רוצה להפיץ את האינרנט שלי ברחבי הבית אבל זה לא עובד לי, זה כאילו שאני יכול רק לקלוט אינטרנט ולא להפיץ אותו.

האם זה אפשרי?

ואיך אני מקים רשת בבית בעזרתו?

הכרטיס מותקן כמו שצריך אבל אין לי רשת אלחוטית בבית.

תודה לעזורים

פורסם

לפי מה שהבנתי יש לך שני כרטיסי רשת אלחוטיים בבית, ללא מרכז (כמו AP או נתב).

מה שאתה צריך לעשות זה להקים רשת AD-HOC . חפש את המצב הזה בכרטיסים. לאחר שתקים את הרשת שתף אינטרנט כמו בחיבור חוטי (*ראה סטיקי בראש הפורום)

פורסם
  • מחבר

צדקת, אבל ADHOC? לא שמעת על זה, איך אני מפעיל את זה ומה זה בדיוק?

פורסם

שני מצבים ברשת אלחוטית הם INFRASTRACTURE ו- AD-HOC. הADHOC הוא מעין PEER 2 PEER - כמו שמחברים כבל רשת ממחשב למחשב (אני חושב שבאלחוטי אפשר עם עוד מחשבים אבל לא רלוונטי לענייננו) . אמורה להיות הפונק' הזאת במכשירים שלך, אולי אפילו בממשק האלחוטי של ווינדוס XP...

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הפונקציה AD HOC במחשב הביתי שאליו מחובר ה USB WIRELESS,

אבל עכשיו מה?

זה לא שינה לי כלום חוץ מ INFRASTRUCTURE ל ADHOC והשאלה עם גם במחשב הנייד אני צריך לעשות ADHOC ?

אני לא מוצא את הפונקצייה שם.

ומה אני אמור לעשות אחר כך?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי,

עזרת לי המון, אבל עכשיו יש לי בעיה נוספת, החיבור קיים, אך אני לא יכול לגלוש או או כל דבר אחר שקשור לאינטרנט כולל הקמת רשת ביתית במחשב הנייד,

ואני לא יודע למה זה, במאפייני חומת האש של ווינדוס אישרתי את ה HTTP SMTP FTP POP וכל השאר, אבל זה עדיין לא עוזר,

מה יכול להיות הסיבה?

תודה

פורסם

הרצת את האשף של XP? (הרץ את אשף הרשת של XP; במחשב שמשתף בחר באפשרות הראשונה ובשני באפשרות השניה).

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה, בשני המחשבים נאמר לי שהם חוברו בהצלחה, אבל כלום לא קרה או השתנה

פורסם

אני מדבר על אשף בניית הרשת...

פורסם
  • מחבר

גם אני

פורסם

אחרי זה אתה יכול לראות את שניהם בקבוצת העבודה? תנסה להפעיל את השרת ואז את הקליינט \ לעשות ריסטארט לקליינט שיעלה אחרי השרת.

יש כתובות IP סטטיות?

פורסם

אני נתקל בבעייה דומה. אני מצליח להעביר פינגים בין שני המחשבים, אבל לא מצליח להתחבר לאינטרנט

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני נתקל בבעיה אחרת קצת, המחשב הביתי לא יכול לקבל כתובת,

הוא כל הזמן עושה לי

acquiring network address

מתנתק ומתחבר וככה הוא מנסה למצוא כתובת רשת ולא מצליח אף פעם, כשהוא בתהליך הזה האינטרנט שלי לא עובד בכלל.

ה LAP TOP לאומתו מקבל כתובת רשת, אבל לא כתובת GATWAY ברור...

מה אפשר לעשות?

פורסם

אפשר לכתוב לו את כתובת הגייטווי במאפייני כרטיס הרשת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים