עבור לתוכן

זיכרון+מארז+קירור חזק.. עזרה בקשה..

Featured Replies

פורסם

אני חושב שזה די מובן מהכותרת... אבל אני אסביר בכל זאת..

קודם כל אני רוצה לקנות מארז... המארז שיש לי עכשיו גורם לחום בתוכו להגיע ל60 -70 מעלות...

וזה לא טוב..

אז אני צריך איזה מארז מאוורר... לא אכפת איך הוא נראה.. גם אם יש לו אורות וגם אם אין לו.. אבל הוא צריך להיות בסביבות ה300-400 שקל ועם ספק של לפחות 400 ...ועוד משהו..חייב להיות לו צינור פליטה למאוורר צד.. שהמאוורר של המעבד יוציא את החום ישירות החוצה..

2.

זיכרון... כשחקן בטלפילד 2 אני צריך הרבה מחשב... ויש לי רק 512... אז אם מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה שאומרת איזה זיכרון יש לי במחשב.. אני אוכל להביא מידע לגביי הזיכרון שיש ליעכשיו.. ואז תוכלו לעזור לי בלקנות עוד 512 מ"ב..

3.

הכי פחות חשוב.. אבל בעיקרון המאוורר שיש לי על המעבד (אינטל פנטיום 4 2.8 פרסקוט) לא מספיק חזק... במיוחד לא עם FEAR ודומיו...

אם אפשר.. למצוא איזה מאוורר נחמד ביותר... שיעלה לי פחות מ200...

תודה לכל העוזרים ;D

פורסם
  • מחבר

תודה... אבל בטוח שלמארז יש צינור פליטה? אני לא מתכוון לחור אוורור אלא לצינור פלסטיק חזק וטוב..

ולגביי הזיכרון יש לי מידע... DDR-SDRAM 512 MB

ויש אולי כל מיני Reviews לגביי המאוורר שהבאת? אני רוצה משהו שבאמת יעבוד...וטוב...

פורסם

אני בטוח ב-110 אחוז, יש לי מארז מאותה חברה עם תעלה כזאת.

TA397.jpg

אתה לא יודע איזה חברה הזכרון? תן פרינט סקרין מהאזור של הSPD כמו זה.

http://img274.imageshack.us/img274/8248/15yk1.jpg

המאוורר מעולה אין לך מה לדאוג.

פורסם

אם הוא יקנה את הBT הוא כבר לא יצטרך את הצינור הזה בגלל הגודל של המאורר

פורסם

אפשר להבריג/להסיר את התעלה בשביל המצב האופטימלי והוא עדיין ישאב אוויר מחוץ למארז.

פורסם
  • מחבר

אז ככה... לא נראה לי שרשום השם של החברה... וכרגע אין לי יכולת לצלם את הזכרונות עצמם... בכל זאת הבאתי תמונה של מה שביקשת...

דבר שני.. אם המאורר יעשה את הפעולה של התעלה אז אני לא צריך את התעלה ואני יכול לקנות מארז יותר נוח?

ועוד שאלה קטנה.. אתם בטוחים שהמאורר יעלה על הסוקט שיש ללוח אם שלי?

untitled5ch.th.jpg

פורסם

הלינק לא עובד, תתקן אותו בבקשה.

פורסם
  • מחבר

הלינק לא עובד, תתקן אותו בבקשה.

fixed

פורסם

כנראה שמדובר בזכרון ג'נרי ::)

פורסם
  • מחבר

כנראה שמדובר בזכרון ג'נרי ::)

אני לא מבין מה זה אומר...מה זה ג'נרי? ומה אני יכול לקנות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים