עבור לתוכן

האם המפרט הבא יאפשר לי לשחק BF2 על הגדרות נורמליות.

Featured Replies

פורסם

איך אני מצלם תמישחק? אני יצלם יראה לכם...

• תגובות 36
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

את המפרט שלי כבר אמרתי כמה פעמים ואני חושב שזה יתאים לי כי יש המון אנשים שקונים היום מחשבים סטנדרטים וכמות הזכרון לעולם לא תהיה מעל 512 והכרטיס מסך שלהם יהיה לא יותר מהכרטיס מסך שלי יש ואני מניח שחברות המשחקים יודעות זאת ולא יוציאו משחק שמתאים רק לחברי HWZONE .....

בכל אופן לי יש את המחשב כבר שנתיים....

פורסם

חברות המשחקים גם יודעות שהמשחקים שלהם מקדמים את הטכנולוגיה קדימה...

ואנשים שאוהבים משחקים מוכנים להוציא כסף על התחביב

עובדה שאנשים שידרגו את המחשבים שלהם בשביל משחקים גדולים כדוגמאת האלף לייף 2, דום 3 ועכשיו באטלפילד 2

שאני די בטוח שמאחורי כל האגים, צריכת הזיכרון המוגזמת, וחוסר התמיכה בג'יפורסים 4 ומטה נובעת מלחצים של חברות החומרה למשחקים שדרישות המינימום שלהם גבוהות, וככה אנשים מוכרחים לשדרג

פורסם

קצת גיימר וותיק וטיפלה מבין המחשב שלך יסחוב ברזולוציות 800x600 בלי שום פילטר והכל על low

פורסם
  • מחבר

נחכה ונראה.......

עוד כמה שעות אני יתן לכם תוצאות ואם זה לא עובד אני יהיה מבואס כל השבוע.

פורסם
  • מחבר

שלום לכל חברי הפורום.

הפעלתי את המשחק והצלחתי להפעיל אותו על 1024*768 כשכל ההגדרות נמאות על LOW ולשמחתי לא היו תקיעות גם כשזירת ההתרחשות מסביבי הייתה בפעולה.

עכשיו אני מעוניין לסחוט מהמחשב שלי טיפ טיפה יותר ואני רוצה לשאול אתכם איזה דברים כדאי לי לשים על מדיום ואני יבדוק אם זה פוגע לי במשחק או לא.

איכות צל ממש לא משנה לי לכן אני יעדיף לשים את זה על LOW אבל יש דברים אחרים שאולי המחשב שלי יוכל לסחוב ויספקו לי יותר הנאה אז תאמרו לי מה כדאי לשים על מדיום....

בתודה מראש.

פורסם

אני לא מתכוון לשחק על HIGH אני רוצה לשחק ברזולוציה נורמלית כמו 800X600 או 1024*768 על מינימום MED בלי פילטרים

העיקר שיעבוד.

אויי נו באמת, אם יש לך 6600GT ויהיה לך גם 1024 מגה זכרון המשחק יעבוד לך לפחות על 1024X768 כאשר כל ההגדרות על HIGH והפילטר AA מכובה.

ואני אומר לך לפחות.

ובקשר לזה שיש radeon 9600xt אוקיי אז גם לי בדיוק יש את הכרטיס מסך הזה יש לו 128 מגה זכרון והוא VIVO בקיצור הוא מריץ את המשחק חלק בלי תקיעה אחת על הגדרות של 1024x768 והכל על מדיום להוציא את הפליטר AA שהוא מכובה. הא.. כן ויש לי מעבד של אינטל 2.8 פרסקוט ו-1024 מגה זכרון.

והינה לך עוד משהו, גם אני שדרגתי את הזכרוון לא משמן מ-512 ל-1024 ולפני ששדרגתי המשחק עבד לי אפילו יותר גרוע מימה שהוא עבד לך.

עוג משהו חבר שלי יש לו את הראדאון 9800 פרו אני שדרגתי לפניו והמשחק עבדג אצלי פי 100 יותר טוב למה? לו היה 512 מגה זכרון לי היה 1024.

בקיצור דבר אחד אני יכול להגיל לכולכם יכול להיות שיהיה לכם geforce 7800gtx כל עוד יש לכם 512 מגה זכרון המשחק לא יעבוד לכם יותר טוב מ1024X768 והכל על LOW. למה? אני עצמי בדקתי וכשיצאתי מהמשחק בעזרת קונטרול אלט+דליט גיליתי להפתעתי שהמשחק לוקח כ-700 מגה מהזכרון שלי וזה עוד היה בשרת קטן ולא עמוס אז תסיקו את המסקנות לבד.

ולכותב הדיון, לאח שלי יש בדיוק את אותו כרטיס מסך geforce 5200 ו512 מגה זכרון, המעבד שלו הוא 2.4 אם זה חשוב לך.

התקנתי אצלו את המשחק והמשחק עובד חלק על 800x600 כאשר הכל על low אבל אני אומר לך חלק תקיעה אחת לא הייתה. נכון זה הגדרות זוועתיות ואני רואה את ההבדל הבלתי יתואר שיש בין איך שהוא עובד אצלי לאיך שהוא עובד אצלו אבל הוא בהחלט עובד. לא ניסיתי הגדרות יותר גבוהות כך שאני לא יכול להגיד לך איך הוא עובד איתם אבל מבחינת שהמשחק ירוץ הוא רץ יופי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים